Witam,tak jak w temacie kupię Windows 7 x64 Premium/Professional ( wersję pudełkową kompletną )
Ja zadam pytanie. Co z nią zrobisz potem za kilka miesięcy, jak w styczniu 2020 MS zakończy jej żywot w postaci całkowitego zakończenia wsparcia?
Mam świadomość o końcu wsparcia ,zrobię to co użytkownicy XPeka i Visty pozostanę przy nim,niż pakować się w beznadziejne,awaryjne,problematyczne i nafaszerowane telemetrią Windows 10
To muszę ciebie zmartwić. Windows 7 też dostał telemetrię. A poza tym mylisz pojęcie telemetria z inwigilacja. Polecam poczytać, co oba pojęcia znaczą. Natomiast problemy z Windows 10 są losowe przez miliardowe konfiguracje sprzętowe. Mają to zniwelować przy okazji optymalizacji systemu w wersji 1909 i MS jest już bardziej ostrożny niż kiedyś.
Kup sobie wersję za 5zł z allegro (tylko z jakimś paragonem dla skarbówki). Za tego starocia w zastosowaniach domowych i tak cię już nikt nie będzie ścigał
Czytam ten sam argument przy każdej nowej wersji Windowsa, niekończąca się opowieść
O awaryjności, beznadziejności i problematyczności słychać przy każdym Windowsie i zawsze ten, który jest najstarszy jest najlepszy. A telemetrię Windows 7 też już posiada. Lepiej od razu zainstalować Windows 10. Jego problematyczność wcale nie jest większa niż w przypadku innych wersji systemów Windows. Dla Windows 7 wkrótce zostanie zakończone wsparcie, potem będzie ubywać kolejnych programów.
Dziękuje za zainteresowanie się moim tematem,lecz skupmy się na mojej ofercie kupna,a nie na niepotrzebnym spamie odbiegającego od tematu
Czy mógłby jakiś moderator ogarnąć temat z niepotrzebnego offtopu,
dziękuje