Kupno - Monitor 22"

Widać, że masz kompleksy.

Mnie to rypie ile mam postów, ty masz więcej a i tak widać, że myślenie dla ciebie kończy się wielkim bólem głowy : D

No ale dobrze, że ci się pierwsza klasa SP zaczęła, może poziom tego forum podskoczy jak cię tu nie będzie.

Patricko , tu masz link do dość obszernej opini o tym monitorze, może się Ci przyda:

http://www.ceneo.pl/;0151558163-10.htm#productOpinions

maniekz , dziwi mnie Twoje zachowanie i kontrargumenty.

To nie ja mam problem z czytaniem tylko on :slight_smile:

Napisałem coś w tym stylu wyżej no ale z dzieckiem nie pogadasz.

Miałem nie odpisywać…

Jak widać ciężko się domyślić, że konsole są prawie w każdym sklepie elektronicznym.

Uboższe bo uboższe wersje, ale tutaj akurat o to nie chodzi.

Zaś jeśli chodzi o monitor, szczególnie ten model, który wymieniłem wyżej, to nie ma go nawet w MM, modelu “G” również.

Zaś na allegro jest tylko jeden egzemplarz…

Więc raczej ciężko zobaczyć go na własne oczy i porównać, prawda?

I jeszcze jedno…jak tak strasznie chcesz uchodzić za dojrzałego to przestań wyzywać innych od dzieciaków…

Przeważnie ci co tak robią, to w większości przypadków sami nimi są i jak widać sprawdza się to idealnie.

Zresztą każdy kto czytał ten temat łatwo wywnioskuje czy to ja jestem zakompleksionym dzieckiem, czy raczej vice versa :wink:

Post plunia7 to potwierdza :wink:

Nawet jeśli nie jesteś, to niestety swoimi postami za takiego uchodzisz…

Widać, że patrzymy tylko i wyłącznie na posty, ale data dołączenia to już nie ma żadnego znaczenia :smiley:

Jestem tutaj nieco dłużej jakbyś nie zauważył…

Dobra wracam do tematu:

plunio7 dziękuje za link. Czytałem go już wcześniej.

Jest to chyba jedyna opinia tego monitora którą udało mi się znaleźć w sieci.

Oczywiście mowa tutaj o polskich stronach. Na zagranicznych udało mi się co nieco znaleźć.

Myślałem, że ktoś z rodaków posiada owy monitorek i byłby w stanie podzielić się swoimi doznaniami :slight_smile:

W każdym razie dzięki za info i z tego co czytam na zagranicznych stronach to ludzie go sobie chwalą i chyba rzeczywiście zdecyduje się na ten model.

Poleconego mi kiedyś od konkretnej osoby NEC’a 225WNX/WXM nie kupiłem bo nie było go w żadnym sklepie, w którym chciałem go obadać a w ciemno nie będę nic brał - dla mnie np. sprawa prosta i tyle w tym temacie.

Twoja niemożność czytania ze zrozumieniem też się tu spr.

j.w.

Ja tu nie zadaje takich mądrych pytań w stylu:

“Chciałbym się dowiedzieć, czy zostawianie routera na noc, jest “zdrowe” dla niego.”

Będziesz mi teraz wyliczał każde pytanie jakie zadałem na forum?

To życzę powodzenia :wink: Jak tak strasznie chcesz mnie ośmieszyć, to lepiej wymyśl inny sposób :slight_smile:

Gwarantuje, że na forum go nie znajdziesz, w sumie wątpię żeby nawet poza nim.

Jeszcze sprostuję pytanie o routerze.

Jakbyś nie wiedział to są dwie grupy ludzi, którzy uważają że wyłączanie routera jest oszczędniejsze, oraz umożliwia schłodzenie się podzespołom co jest niby dobre, oraz druga grupa która uważa, że chłodzenie zaś szkodzi podzespołom, dlatego miałem dylemat :wink:

Poza tym nie siedziałem w temacie routerów, i z doświadczenia wiem, że nigdy nie jest dobre trzymanie niektórych urządzeń elektr. cały czas włączonych.

No i potrafię się przyznać, że nie mam pojęcia w danej dziedzinie :wink:

Żeby móc coś przeczytać ze zrozumieniem to trzeba to “coś” najpierw napisać poprawnie.

To po co jeszcze tutaj się udzielasz? Skoro dla Ciebie sprawa prosta i zamknięta to nie rozumiem po co jeszcze tutaj zaglądasz?

Długo tak będziemy jeszcze dywagować?

Bo chętnie poczytał bym posty kogoś innego niż Twoje w tym temacie i co najważniejsze NA TEMAT.

Normalny człowiek kiedy nie ma nic do powiedzenia, daje sobie spokój i szuka tematu gdzie może pomóc.

Powiedziałeś co chciałeś, i od dłuższego czasu nie piszesz nic co chociażby w najmniejszym stopniu co by mi pomogło przy wyborze.

Za wszelką cenę próbujesz mi dopiec/ośmieszyć mnie/zrobić ze mnie nie wiadomo kogo, ale ci to nie wychodzi póki co i raczej nie wyjdzie.

Jak na razie to dostarczasz mi (i nie tylko mi) tylko rozrywki z czytania twoich jakże celnych i rozległych ripost :wink: