Czasami mi się dzieije tak, że kursor myszki na ekranie się zawiesza i zostaje w miejscu , a mogę się poruszać normalnie po komputerze…, tylko że bez kursora.
Można coś na to poradzić, bo czasami to denerwujące jest (po restarcie kompa wszystko w porządku of kors)… Ja już si trochę przyzwyczaiłem i jako tako mi to idzie, ale wolałbym, żeby takie coś się nie pojawiało…
Rzućcie okiem na tego screena, tamto zaznaczone strzałką zrobiłem bez kursora…
Problem nęka mnie od 2 tygodni i raz występuje, a raz nie…
Myszka media-techu, zwykła z kulką w środku, nowa (1,5 miesiąca), czysta kulka i wszytko :]
Tu nie chodzi mi o to, że mycha się zacina tylko kursor myszki (ta strzłka na ekranie), po prostu staje w miejscu i nic, a użytkować mogę dalej komputer bez tego kursorka…
Log z Silenta i Hijack’a jest czysty. Są one TU W TYM TEMACIE, w którym mój problem nadal nie został rozwiązany i czekam dalej na odpowiedź, tak samo jak tu…
Odinstalowałem mysz z Menedżera Urządzeń i mnie myszka w porcie USB uratowała, gdyby nie ona… to bym teraz w ogóle myszki nie używał .
Jak z powrotem zainstalować myszkę w porcie SP/2?
Po włożeniu kabelka nic mi nie pokazuje, że znaleziono nowy sprzęt, na dodatek w menedżerze urządzeń sterownik jest zainstalowany, ale kursor myszki nawet zaraz po włączeniu komputera ani drgnie… :-x
Siemka Kicior przeczytalem twojego posta n/t znikajacego kursora myszki
Musze przyznac ze mam ten sam problem ,tzn tez mi znika kursor a myszka dalej dziala tylko ze nie widac jej (ale dziala) wkurza mnie to i nie wiem jak sobie z tym poradzic,pozyczalem od kumpla inna myszke i to samo sie dzieje
swoja myszke tez sprawdzalem na innym kompie i jest ok!
poradziles sobie juz z ta myszka ? masz jakies rozwiazanie?