Ja się nad tym zastanawiałem ale potem doszedłem do wniosku,ze co mi taki kurs da? Każda kobieta jest inna oraz ma inne upodobania. Co z tego,ze jednej bedzie się podobało skoro innej już nie ? Moim zdaniem takie krusy to głupoty. Polecam za to kupić sobie jakieś zabawki erotyczne jak:
sex elixir
libi spray
wibratory
czy nakladki na penisa
Przynajmniej wyjdziesz z piwnicy i chociaż tą jedną pod**czysz
O ile ją spotkasz. Bo spotkać tą jedną której będzie się podobało wśród wszystkich kobiet to z rachunku prawdopodobieństwa tak prawdopodobne jak szóstka w totka.
Kup sobie kurs Friza za 999zł “jak zostać słynnym youtuberem”. Zostaniesz słynnym streamerem i będziesz miał wtedy jakieś wieksze szanse zaliczyć początkującą influencerkę
A jak dziewczyny reagują na propozycje takich udziwnięń? Są chętne aby wypróbować czy nie bardzo ? Bo sam przynam sieze jeszcze nigdy nie probowałem takich rzeczy. Jestem z dziewczyną już dłuższy okres i wydaje mi się,że kiedyś pociągałem ją bardziej ;/ Obecnie już nie wiem czy jej nie pociągam. Bo nie chce tak uprawiać seksu jak kiedyś.
Wszystko zalezy od dziewczyny ale ja spotkałem się tylko z takimi które byly na to chętne. Tak poza tym to jak się tak urozmaica seks to się nie nudzi Każdego może dopaść prędzej czy później rutyna i warto jest się przed nią jednak bronić. Nie sądzisz? Z tych wszystkich co stosowaliśmy to najlepsza była jednak hiszpańska mucha.
Człowiek, który czegoś nie ma, próbuje to zdobyć, gdy już zdobędzie i zobaczy, jakie są tego konsekwencje, nie chce już więcej.
Najlepszym kursem jest gruby portfel, a jak nie ma, należy być sobą i pytać. Kto pyta, nie błądzi. Poza tym nie wiązać się na stałe…
Gdybym życie zaczynał od nowa, nie miałbym żadnych żon i kochanek…, po prostu nie.
Każdy ma inne upodobania, nie tylko kobiety. Nie potrzeba kursów, aby dotrzec, że kobiety wcale nie są takie trudne do zrozumienia. To faceci wymyślili sobie taką wymówkę.
w sumie mojej by się przydało ;/ Kiedyś bardzo lubiła seks a obecnie tak jakby go unika. Nikogo nie ma bo pracujemy razem i dobrze sobie wszystko sprawdziłem .A wieczorami to robi to wszystko od niechcenia. Czasami mam wrażenie,ze najlepiej jest dla niej się wypiąć abym zrobił tam coś od tyłu i dał jej spokój.