Witam.
Czy jest jakaś łatka na Win XP aby wyglądał dokłądnie tak jak Vista Beta2 ?
Witam.
Czy jest jakaś łatka na Win XP aby wyglądał dokłądnie tak jak Vista Beta2 ?
Frog , ElChaaz nie pyta sie o temat odnosnie zmiany xp na viste tylko o łatke zmieniającą xp na viste beta 2 :!:
Złączono Posta : 10.07.2006 (Pon) 17:49
Vista Inspirant wcale nie przypomina Visty Beta 2, nawet Vista Transformation 4 nie przypomina…proprostu nie ma takiej łatki, mozesz ewentualnie uzyc programu WindowBlinds5 i poszukac do niego stylu przypominającego Winowsa Viste Beta 2
Złączono Posta : 10.07.2006 (Pon) 17:52
czyli odp na twoje pyt. brzmi nie.
Sony Ericsson uczymy się czytać ze zrozumieniem 8) Pozatym to zdanie jest tak niezrozumiałe, że ledwo mozna załapać o co chodzi :mrgreen:
Jak nie, jak tak.
no to podaj nazwe nakładki na win która zmienia wygląd na win viste beta 2
dokładnie napewno nie bedzie to wygladać ale programem WindowBlins dało by rade to zrobić niestety jest on płatny ale przez 30 dni mozna go uzywac daremne…
jest jeszcze style xp ale takze płatny ciezko pozostaje tylko Vista Inspirat 1.1
nie koniecznie :!:
Juz bardziej odwzorowuje viste pack: Vista Transformation Pack 3 dostępny np tu:
http://www.idg.pl/ftp/pc_9522/Vista.Transformation.Pack.3.0.html
Polecam Vista Customization Pack 3.6. Ale z góry upszedzam, że napewno nie uzyskasz takiego samego efektu jak Vista. W 100% nigdy tego nie uzyskasz, ale możesz to zrobić kilkoma programami, tylko trzeba trochę poczytać… Np. TO, a jak nie chce ci się tyle zmienać to odsyłam cię na stronkę, którą podałem ci na początku tego posta i zainstaluj tą paczkę… Ja z niej korzystam i jestem bardzo zadowolony :d.
to w końcu ktory lepszy jest ? i co sciagnac ?
Nie ma czegoś takiego jak lepszy i gorszy… Każdy poleci ci coś innego… Jedni wolą Operę, inni Firefoxa. Ja polecam ci tą:
paczkę, a ktoś inny poleci ci coś innego. Decyzja, którą wybierzesz należy tylkio i wyłącznie do ciebie… Na tej stronce znajdziesz też inne paczki i kilka innych ciekawych efektów
Najlepszy efekt uzyskasz chyba po przerobieniu tak jak w TYM temacie.
Djablo umiesz czytac? :roll: Chyba nie :!: :x
odpowiedz brzmi NIE…wiec nie ma potrzeby podawac linku do how to jak przerobic xp na viste
Jeśli dla autora tematu program zmieniający na vistę z xp to łatka, to jest ich trochę … polecam tę na joejoe.biz …
A tak PS. sony ericson witamy panie vista beta 2, linux 2006 e.t.c
ten plik skopal mi windowsa nie polecam
Co to znaczy skopał ?
Może wyniki a to z nieprawidłowej instalacji.
Właśnie ta wersja jest najładniejsza i najbezpieczniejsza.
Instalowałem na 5 różnych komputerach i do dzisiaj jest wszystko w porządku.
a mi pokazala w 1/4 instalacji error
jaki … ? wróżka ma urlop …
Być może uszkodzona instalka ?
Pobierz z innego źródła.
to skad moge sciagnac bezpieczna dobra paczeke ? zeby mi nie rozwalilo systemu ?
dołączam się do prośbym arka88. takze poszukuje jakiejsc bezpiszecznej paczki zmieniającej xp na viste.