Witam. Jak to będzie w lutym z logowaniem na DD. Teraz mnie zapamiętuje i nie muszę wpisywać hasła. A jak będzie w lutym, czy muszę coś robić, coś zakładać, coś przestawiać. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Jeśli DD to Dobre Dprogramy, to wątek na ten temat jest tutaj
https://forum.dobreprogramy.pl/t/kuffa-no-czyli-1login-od-wp/657677/68
W lutym, a w zasadzie przed lutym musisz utworzyć konto 1Login WP i spiąć je z DP, nie DD. Więcej info w moim video:
@natan007 Portal DP przechodzi na formę logowania 1login od WP i od 01.02.2023 logowanie będzie możliwe niestety tylko przez 1login od WP.
Pozdrawiam!
FB i Google giną z DP?
Niech ta stara redakcja odkupi to od WP, to wrócą stare czasy.
Hej, nie ma sensu wypisywać takich bzdur. Korporacji nie przeskoczysz, chyba że w totka wygrasz. Dawne DP już nie wróci, dawni użytkownicy i tak opuszczają ten pokład, bo z anonimami nie pogadasz a społeczność nie ma zamiaru się angażować w tonący statek. Zobacz, że nawet redakcja dała sobie spokój z forum oraz interakcją ze społecznością, bo po co kopać leżącego
A co do „starej redakcji” to masz na myśli Leszka, Cebulę, Krzyśka? Oni dobrze wyczuli moment i rozpoczęli nowe projekty i chwała im za to, bo przez lata rozpędzili świetny jacht zwany DP. Kwestie przejęcia przez koncern korporacji WP to była kwestia czasu - wyświetlenia, platforma pod reklamę itp. A że WP jest nastawione na szybkie treści, reklamę i clickbait, to po prostu DP się pogrążyło jakościowo. Nie ma na to rady kolego, taka kolej rzeczy.
Przynajmniej chłopaki angażują się od podstaw w projekty cyber-NIE-wykluczenia dla młodszych i seniorów, organizując m.in Retro (z)Granie.
Osobiście nie mam do nich żalu, bo to było do przewidzenia. Zobacz co się dzieje np. z Benchmark.pl
Sorki, sentyment…
A co do „starej redakcji” to masz na myśli Leszka, Cebulę, Krzyśka? Oni dobrze wyczuli moment i rozpoczęli nowe projekty
Tak. Jakie to projekty?
A że WP jest nastawione na szybkie treści, reklamę i clickbait, to po prostu DP się pogrążyło jakościowo. Nie ma na to rady kolego, taka kolej rzeczy.
No jest nastawione tak na reklamy, że ich nawet AdGuard z DP nie usuwa.
No nic nie jest wieczne. Dlatego mam na HDD te demonstracje, kiedyś miałem jeszcze live’y „DP na żywo” w postaci plików MP3, ale zachowały się na YT, więc je wywaliłem.
@Kristov_pl robił super recki sprzętu na YT. Jakby chcieli, to by mogli poprowadzić ten kanał YT, bo było spoko
Co do forum, to OK, dali sobie spokój, ale mamy innych moderatorów i jest w miarę OK. Gdyby upadło to forum, to zawsze jest jeszcze Elektroda.