Logowanie do konta na DP

Witam. Jak to będzie w lutym z logowaniem na DD. Teraz mnie zapamiętuje i nie muszę wpisywać hasła. A jak będzie w lutym, czy muszę coś robić, coś zakładać, coś przestawiać. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Jeśli DD to Dobre Dprogramy, to wątek na ten temat jest tutaj :upside_down_face:

https://forum.dobreprogramy.pl/t/kuffa-no-czyli-1login-od-wp/657677/68

W lutym, a w zasadzie przed lutym musisz utworzyć konto 1Login WP i spiąć je z DP, nie DD. Więcej info w moim video:

@natan007 Portal DP przechodzi na formę logowania 1login od WP i od 01.02.2023 logowanie będzie możliwe niestety tylko przez 1login od WP.

Pozdrawiam!

FB i Google giną z DP? :stuck_out_tongue:

Niech ta stara redakcja odkupi to od WP, to wrócą stare czasy.

Hej, nie ma sensu wypisywać takich bzdur. Korporacji nie przeskoczysz, chyba że w totka wygrasz. Dawne DP już nie wróci, dawni użytkownicy i tak opuszczają ten pokład, bo z anonimami nie pogadasz a społeczność nie ma zamiaru się angażować w tonący statek. Zobacz, że nawet redakcja dała sobie spokój z forum oraz interakcją ze społecznością, bo po co kopać leżącego :smiley:

A co do „starej redakcji” to masz na myśli Leszka, Cebulę, Krzyśka? Oni dobrze wyczuli moment i rozpoczęli nowe projekty i chwała im za to, bo przez lata rozpędzili świetny jacht zwany DP. Kwestie przejęcia przez koncern korporacji WP to była kwestia czasu - wyświetlenia, platforma pod reklamę itp. A że WP jest nastawione na szybkie treści, reklamę i clickbait, to po prostu DP się pogrążyło jakościowo. Nie ma na to rady kolego, taka kolej rzeczy.

Przynajmniej chłopaki angażują się od podstaw w projekty cyber-NIE-wykluczenia dla młodszych i seniorów, organizując m.in Retro (z)Granie.

Osobiście nie mam do nich żalu, bo to było do przewidzenia. Zobacz co się dzieje np. z Benchmark.pl :smiley:

Sorki, sentyment…

A co do „starej redakcji” to masz na myśli Leszka, Cebulę, Krzyśka? Oni dobrze wyczuli moment i rozpoczęli nowe projekty

Tak. Jakie to projekty?

A że WP jest nastawione na szybkie treści, reklamę i clickbait, to po prostu DP się pogrążyło jakościowo. Nie ma na to rady kolego, taka kolej rzeczy.

No jest nastawione tak na reklamy, że ich nawet AdGuard z DP nie usuwa.

No nic nie jest wieczne. Dlatego mam na HDD te demonstracje, kiedyś miałem jeszcze live’y „DP na żywo” w postaci plików MP3, ale zachowały się na YT, więc je wywaliłem.

@Kristov_pl robił super recki sprzętu na YT. Jakby chcieli, to by mogli poprowadzić ten kanał YT, bo było spoko :slight_smile:

Co do forum, to OK, dali sobie spokój, ale mamy innych moderatorów i jest w miarę OK. Gdyby upadło to forum, to zawsze jest jeszcze Elektroda.