@Illidan666 Jeśli logi są niekompletne, nie powinno się ich analizować.
Jeśli przynajmniej jeden jest poprawny, to nadal uzyskany plik naprawczy może nie rozwiązywać wszystkich problemów.
Spokojnie, wiem co robię. Nie od dziś zresztą.
Pobierz program “AdwCleaner”, przeskanuj nim system i pokaż log ze skanowania. Poczekaj z nowymi logami z “FRST”, na razie “AdwCleaner”. Tu masz opis aplikacji: Zobacz
Zrzut ekranu reklamy możesz pokazać.
Witam ponownie,przepraszam za chwilą nieobecność w temacie.
Problem nadal jak był tak jest.
Dodaje zdjęcie jak wyglądają te reklamy,pojawiają się gdy odpalam przeglądarkę.
Wszystkie dodatki z Google usuniętę.
Log z AdwCleaner czysty,co do reszty to muszę to przejrzeć wszystko na komputerze,na tablecie za bardzo się nie da…Puki co,zanim przejrzę logi, pobierz jeszcze darmowy Malwaresbytes i nim przeskanuje system,pokaż log że skanowania, poniżej zamieszczam opis aplikacji:: Zobacz
A tak w ogóle domorośli analizatorzy logów. Najpierw pielgrzymka na fixitpc.pl, studiowanie guru Piccaso, a dopiero potem jakieś nieśmiałe wypociny w tej dziedzinie. @iJuliusz chyba wie o czym mówię .
Panowie,wy na serio?Tak się na tym forum pomaga ?wymadrzając się i zaaśmiecając czyjś temat jak próbuje pomoc?Nie jestem laikiem w temacie,przez siedem lat pomagałem w dziale Bezpieczeństwo na forum Komputer Świat ,więc darujcie sobie te głupotyz pielgrzymkami itp. Jak takma to tu wyglądać z pomocą na tym to ja dziękuję.
Autorze tematu, od tej pory słuchaj ekspertów wyżej.
Fakt. Nie zwróciłeś uwagi na Regulamin tego Forum względem logów w dziale Bezpieczeństwo.
Na KS takich obostrzeń nie ma.
Fakt. Pierwszy fixlog nie powinien się pojawić zanim nie zostaną umieszczone poprawne skany.
Bez znaczenia, kto je umieszcza.
Fakt. @anon2166525 jest bezpośredni
Fakt. Nie jest łatwo wskoczyć do ekipy Ekspertów działu Bezpieczeństwo. W innych działach można udzielać się bez ograniczeń.
Tu znowu wrócę do Regulaminu.
Nawet, jeśli masz wiedzę na temat Bezpieczeństwa, to szkoda, że najpierw nie uprzedziłeś nikogo o tym i zacząłeś podawać skrypty. Na pewno nie skończyłoby się to tak jak teraz.
Moja wina, że nie powstrzymałem Cię wcześniej, przewidując taki właśnie finał.
Było naprawdę blisko do tego, aby przekonać się na co Cię stać. Czekaliśmy na właściwy fixlist, nawet jeśli brzmiało to dość “wymądrzająco” według Ciebie.
Skończmy zaśmiecanie tego tematu. @Zachaz Czy nadal jesteś z nami? Plik naprawczy jest gotowy.
Jeśli chcecie wiedzieć na co nie stać to sprawdźcie na forum Komputer Świat i windows7forum.Ja juz niczego nie muszę nikomu udowadniać.Trzaba było mi pozwolić w spokoju pracować
Co do reszty to stosuje się już do regulaminu i przekazuje temat wam.
Autorze tematu przepraszam za zaistniała sytuacje.
Kilka lat temu by byś miał własny wątek w koszu z swoimi postami, nie wiem jak się uchowałeś przez 9 lat na forum.
Przestań szczekać jak wściekły pies tylko zajmij się tematem. Moje posty czy tematy możesz sobie usunąć gdzie chcesz.uchowałem się na tym forum, bo dobrze widać parę lat temu zrobiłem z tu nie zostałem na dłuzej. Błąd, że wróciłem. @Zachas, jeśli nie otrzymasz tu od wyżej “domorosłych ekspertów” pomocy to zapraszam do kontaktu na priv, wybacz, ale nie mam już ochoty się na tym forum więcej udzielać, jak widzisz z wiadomych względów. Jak to ma tak wyglądać to ja serdecznie dziękuje. Na post kolegi odpowiedziałem, bo akurat miałem chwile i nikt przez trzy godziny tu nie udzielił pomocy więc postanowiłem pomóc w dobrej wierze. Fakt nie regulaminem, mój błąd, ale to nie powód, by na mnie naskakiwać i przeszkadzać mi nie wnosząc nic do tematu. @iJuliusz trzeba było od razu pokazać regulamin i stosownie mnie upomnieć grzecznie, od razu bym przekazał temat w twoje ręce czy innego “eksperta” tego forum. Jeśli chciałeś zobaaczyc co potrafię, jak pisałem trzeba było mi pozwolić pracować w spokoju. @krystian3w ty nie jesteś bezpośredni jak mówi kolega, tylko chamski i arogancji. Radzę popracować trochę nad zachowaniem i ogładą. Do tematu nic nie wniosłeś a widać za to pysk masz wielki.
@anon16283634 nie jesteś dla mnie dobrym ekspertem skoro swoje działania opierasz na niekompletnych logach. W ten sposób możesz tylko komuś zaszkodzić. Mamy tu ekspertów od FRST i widzę, że potrafią się problemem zająć w 99% przypadków - 1 % to sytuacje gdzie najszybszym sposobem jest reinstall.
Nie lubimy tutaj “pomocy”, która prowadzi lub może prowadzić do jeszcze gorszego stanu. Nie traktuj tego personalnie, bo nie tylko Ty zostałeś przywrócony do pionu.