Matura 2007

A niby po co? Mi mówili że złożyć podanie na studia, wziąźć od nich (ze studiów) zaświadczenie że się złożyło podanie i dopiero z takim papierkiem iść do WKU.

Niby Ok, jednak na papierku który dostałem jest odrocznie do czerwca :?

to też się kwalifikuje :?:

Ty idziesz do woja ;D

“To jest Polska, tutaj każdy musi iść do wojska!” :wink:

chodzi ci o książeczke wojskową ?

Ja też mam odroczenie do końca czerwca, ale i tak do WKU się wybiorę jak mi przyjdzie zawiadomienie :stuck_out_tongue:

Sam nie będę się upominać :smiley:

aero zmień cytat - to nie ja mówiłem. Nawet przed WKU jeszcze nie stawałem :wink:

heh bardzo dziwne, bo co by było gdyby np. miałbyś poprawkę w 3 klasie LO i musiał zdawać.

Ja mam odroczenie do końca sierpnia.

Może warto iść do WKU i to wyjasnić, żeby za miesiąc nie spotkała was przykra niespodzianka.

Odnośnie WKU, w którym dokładnie miejsu jest napisane do kiedy ma się odroczenie ??

Bo albo jestem slepy albo w książeczce wojskowej nie widze tego, mam jeszcze orzeczenie o zdolności do czynnej służby wojskowej, i taka mała karteczka o wskazówkach dla posiadaczy książeczki ;/

Wydaje mi się że widziałem gdzieś ten termin odroczenia, ale teraz znaleźć nie moge :x

Ja mam na stronie 6 w “Adnotacja o poborze”.

To teraz mnie stresowac zaczeliście. Niedość, że za rok matura, to jeszcze wojsko się o mnie upomni :stuck_out_tongue:

No własnie , pamiętam , ze jak w tamtym roku odbietrałem książeczkę to była taka adnotacja, a teraz nie mam jej :

na stronie 6 mam tylko pieczątkę że zdolny do słóżby , i kat. A,

333d13f84360e888.jpg

a na stronie 7 mam takie czerwone resztki jak by po pieczątce :stuck_out_tongue:

d7e1ca3c8f074cad.jpg

Dziwne, tak jakby pieczątka wyblakła , co teraz mam zrobić ?

Iść do WKU i się zapytać do kiedy mam odroczone wojo ??

No pewno… a co Ci szkodzi?

Głowy Ci nie urwą :wink:

swoją drogą, dziwna sprawa, pieczątki które znikają :smiley:

Ciekawe :stuck_out_tongue:

gryy … nie chce mi się do WKU chodzić, ale w takim przypadku lepiej iść i się zapytać :smiley:

Też mam na 6stej stronie pieczątke z wipisanymi datami, odrocznie mam do 30.06.07 :?

Tyle, że na mojej pieczątce jest więcej tekstu niż u aero :stuck_out_tongue:

Czy z tegorocznych maturzystów czytających ten wątek należy ktoś pod OKE Kraków ??

I czy dostaliście kody ażeby móc sprawdzić wyniki w internecie ??

Bo mój coś nie działa:

a z kąd dostałeś taki kod, co mam zrobic zeby go dostac ??

kod powinieneś dostać ze szkoły, a gdzie sie tam loguje?

Tak, w szkole powinni dać ci taki “pasek papieru” z kodem ucznia, peselem, nazwiskiem, datą wydruku i hasłem.

Z tego co wiem to do systemu OBIEG loguje się tu:

http://www.oke.krakow.pl/sio

ja nie jestem z OKE Kraków ale kod dostałam. w sekretariacie szkoły, mówili nam żebyśmy odebrali… no i tym podobno da się sprawdzić wyniki w intermecie ale niewiadomo czy przez szkołę nie pozna się ich szybciej jak pójdziemy odebrać świadectwa :stuck_out_tongue:

pewnie ten system jeszcze nie działa bo wyników nie ma? ;]

Działa na moim koncie są wyniki z ustnej a wyniki pisemnej będa 14 czerwca

czytaj dokładnie 14 czerwca bedą gimnazjalne… maturalne 29