ja też tam kupuje, ale baaaardzo rzadko
Ja także żadko jadam w Mc Donald’s (raz na pół roku).
Mi smakuje ich jedzenie.
Oczywiście w rozsądnych ilościach.
Zawsze zjadam tylko jedną bułeczkę i frytki.
No bo nie chcę wyglądać jak połowa (a może nawet więcej, nie znam się :roll: ) Amerykanów.
Jak się ogląda jakiś film dokumentalny o ich otyłości to się niedobrze robi. Dzieciaki kilkuletnie ważą po kilkadziesiąt kilogramów. :x
Mit o wlewaniu “czegoś” do napojów i shake’ów krąży chyba wszędzie. Kiedyś oglądałem taki dokument na TVP2 i tam były kelner wypowiadał się co robił, jak jakiś klient był nadmiernie niezadowolony
Chemia,chemia i jeszcze raz chemia a druga sprawa to taka i nad ktora sie trzeba zastanowic przez jakie rece przechodzi ta zywnosc…bo z tego co wiem nawet z dwoch rak mozna cos upuscic!
może i tak, ale gdzie jej dzisiaj nie ma :roll:
ja w ogóle tam nie kupuje, jedzenie niezdrowe :?
W McDonalds bywam bardzo rzadko, prawie w ogóle. Raz, że jedzenie z tej restauracji jest “niezbyt” zdrowe, a dwa, że jakoś specjalnie mi nie smakuje (tzn. trochę smakuje, ale różne legendy o sposobach produkowania żywności w McDonalds mnie zniechęca). Zdecydowanie wolę np. pizzę.
Wcale nie jest powiedziane że pizzerie (np. PizzaHut) nie stosują podobnej polityki :!:
dokładnie z tego co wyczytałem jakiś czas temu to po kontroli cieńko wypadli :roll:
Ot kolejna rewelacja ,którą zafundował nam zgniły zachód i Ameryka
Nigdy w takim barze nie byłam i nie będę. :evil:
Mogę powiedzieć, że znam “pewną” pizzerię. Chyba nigdzie nie ma tak świeżej, itp. :D. Poza tym pizza jest o wiele zdrowsza niż np. hamburger.
no to jeszcze zależy co na nią wrzucisz ehehe bo jak wiadomo można wrzucić prawie wszystko ehehe
Na pewno tylko te odpowiednie rzeczy :).
Nie ma to jak pizza domowej roboty.
Przynajmniej wiemy, co jemy
Dokładnie. Chociaż pizzą z pewnej pizzerii, która znajduje się niedaleko mojego miejsca zamieszkania, nie pogardzę (nie jest to pizzeria w stylu Pizza Hut). Pewne źródło :D.
Ja tam wole się karnąć do pizzeri na przeciwko :lol: , dużo bliżej mam i taniej :D.
Masz rację, jak jem to tylko domową (b. rzadko w Pizzeri)
Torres Fajne
A ja kiedyś chodziłem nawet często to mcdonald itp… ale już dawno tam nie chodze. Czasem moja mama albo babcia zrobi bardzo dobrą pizze jak w pizzerii, ale i tak czasem chodze sobie do pizza hut bo nic nie dorówna tamtym pizzom
czytajac wasze wypowiedzi cchyba zaprzestane chodzenia do restauracji mc donald bo naprawde jesli pracownicy takrobio to ;/ niezbyta fajnie
angelo1101 te jedzenie jest niezdrowe, ja juz tam sie kilka razy zatrułem i nigdy juz tam więcej nie pójdę :lol: