McDonalds, KFC i tym podobne

Nie jadam w McDonald. Czasem pójdę tam na Shakey’a (Po tym temacie,chyba już rzadziej :roll: ).

W KFC też nie bywam, chociaż jestem bardziej do niego przekonany i od święta skocze na jakieś kurczaczki.

Za to uwielbiam Pizze, ale te z mojej miejscowej Pizzeri. Jadam je jakoś raz w miesiącu :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Kiedyś był taki fajny filmik we flashu przedstawiający właśnie pracę w McDonaldzie. Może ktoś widział. To było naprawdę fajne. :smiley: Jak znajde to wrzuce linka.

Ja od hamburgerów z McDonaldsa wolę większe z dworca w Białymstoku. Przynajmniej w tych “dworcowych” jak je określam hamburgerach jest więcej składników. Życzę smacznych fast foodów.

Pizza wymiata :). Ostatnio trochę za często jem to jakże wspaniałe danie, również z pizzerii z mojej miejscowości.

a ja lubię MaCa. smaczne jest to jedzonko. mam niedowagę to mogę sobie pozwolić :smiley:

co do pizzy to jadam żadko ale chętnie. droga impreza przy moim apetycie :wink:

Co jak co, ale ja jakoś tych “swojskich” hamburgerów nie lubię :wink:

Coraz więcej właśnie restauracji i innych sklepików z fast foodami właśnie coraz bardziej oszczędza, pakują pełno chemii, wszystko ma niby smak ale to pozory. Na przyklad w McDonaldzie kiedys kupilem sobie bigmaca (wiecie jak on wyglada na obrazkach - taki wysoki na 10cm i w ogole) a ja dostalem takie zmiazdzone cos. I to wogle nie przypominalo tego co na obrazku. Oczywiscie zrobilem awanture i mi kase zwrocili :slight_smile:

:spoko:

I strata czasu :P.

ja tylko i wylacznie jadam w mc donalds no czasami zrobie wyjatek i zjem w kfc(tylko wtedy gdy nie ma pod reką mc)

ale jak są dwa lokale obok siebie to wybieram zawsze mc donalds

wtedy kfc przegrywa(jest troszke mniej smakowite)

I przedewszystkim naszego zdrowia.

Dzień w dzień? :o

tak a czasem w nocy jak zglodnieje

ale to nie temat na czatowanie–tylko odpowiedziałem

:slight_smile:

Współczuję :shock:

Opamiętaj się :roll: Daj odetchnąć organizmowi 8)

musg , przecież ty masz 59 lat :o :diabel:

Zdrowie Ci pozwala na taką dietę :cfaniak: :?::!:

no nie prowokujcie mnie do czatowania :slight_smile:

zdrowie mi pozwala na stolowanie sie mc donalds,gdyz jestem starszym zdrowym pokoleniem ludzkim

a tego wieku mojego to nie wypada mi wypominac

nie kazdy ma 10 lat :slight_smile:

prosze nie zapominac ,ze jednak od czasu do czasu zjem cos w kfc(wiec nie tak ciagle jadam w mc) :slight_smile:

Ależ musg, nikt tu nie śmieje się z Twojego wieku. Chodzi np. o to, czy nie lepiej przyrządzić sobie coś samemu, zjeść coś zdrowszego? Wtedy przynajmniej wiesz, co jesz :).

Sory, myślałem, że to żart z Twojej strony :x

:spoko:

Jak macie jakieś linki do stron ze zdjęciami albo opisami kompromitującymi fast-food to podajcie!!

Polecam film pt. “Super Size Me”. I tyle. :slight_smile: