Menu start nie działa i inne

Wykonywałem próbę naprawienia komputera przez tryb awaryjny : naprawa podczas uruchamiania i
Gdy włączyłem komputer to nie chce się włączyć przeglądarka, nie działa wyszukiwarka na dole pasku , ani nic się nie dzieje jak klikam w start, jeszcze pokazuje mi brak zainstalowanego urządzenia audio.
Jak to naprawić?
Windows 11

Sprawdź czy komputer reaguje na:

• Alt + F4

• Wiindows + R

Jak nie reaguje to pewnie trzeba 3 razy przerwać uruchamianie na logu ładowania Windows lub z USB zrobić wszelkie naprawy np. zaczynając od DISM i SFC:

Nie pomogło nic, użyłem komend dism a potem sfc ale nie naprawiło problemu @krystian3w

możesz w najgorszym wypadku zrobić reinstalke Windowsa ,a pliki przekopiować linuxem z poziomu jakiegoś dysku usb. A jak masz konto microsoft to powinno ono aktywować system z automatu.

Jak chcesz kontynuować naprawy, to jeszcze można zrobić raport, co SFC dało radę poprawić a na czym poległo:

Sekcja „Przeglądanie raportu CBS”.

Potem stan plików i usług można sprawdzić FRST i Farbar Service Scanner:

Może ktoś z nich wyczyta jak kiepsko działa obecna instalacja i czy warto ją ratować np. instalacją nakładkowową z „setup.exe” (kompatybilnego ISO obecnie posiadanego Windows 11, by nie wpakować się na ślepo w 24H2 i jego problemy wieku dziecięcego).

Być może wyjdzie, że to jakaś mała awaria rejestru namieszała i łatwiej ją cofnąć od reinstalacji z przywracaniem swoich plików i oprogramowania.