Metin 2 nie działa na Win Vista

czyli tak zainstaluj grę jak zainstalujesz to na plik metin2.exe naciśnij prawym przyciskiem myszy zgodność i próbuj ze wszystkimi.wiem bo miałem ten sam problem ale jak to zrobiłem to wszystko hulało :smiley: :slight_smile:

zrobilem jak radziliscie ale z calym folderem tylko jednym metin dwa i komp sam zrobil reszte tylko teraz mam problem bo stoj mi instalacja patcha na 16 procent czy ktos moze wie jak sie z tym uporac pozdrawiam?

napisz jeszcze raz, bo nie czaje nic z tego co napisałeś…

gdy laduje mi sie patch jak klikam w ikone metina 2 to patch raz mi stanal na 16 procent teraz stoj na 75 jak wlaczylem drugi raz ale nigdy nie idzie do 100 nieewiem czemu

spróbuj zainstalować na innej partycji,powinno pomóc :slight_smile:

Napisalem juz jak ominac ten problem w podobnym zagadnieniu co do tego wpiszcie metin2 w wyszukiwarce na forum dobre programy napewno znajdziecie:) milej gry zycze

Nie dajmy sie Viscie

Mam pytanie ja jak właczam metina to mi wyskakuje system vidows nie moze uzyskac dostempu do okreslonego uzadzenia

mam ten sam problem

ja tez tak mam pomóżcie co mam zrobic???plssssss

mam Win Vista Home Premium

Dodane 07.11.2009 (So) 10:20

:oops: mozna sie wkurzyc przy tym

Mam ten sam problem . Zastosowałem się do poleceń Kalego . Ale problemy zaczęły się gdy miałem udostępnić. Kale proszę o szybką odpowiedź na moje pytanie . (wiadomość prywatna)

Dodane 22.11.2009 (N) 13:21

Kale prosze o kontakt ! Mam problem ! :cry:

Dodane 22.11.2009 (N) 19:22

Ehhh . Zatrzymałem sie na tym UDOSTĘPNIJ ponieważ u mnie “UDOSTĘPNIJ” jest jakby odznaczone , nie da sie kliknac . Proszę o pomoc i uwagi co źle zrobiłem

Dodane 22.11.2009 (N) 19:23

Ehh . Ja nie moge wcisnąć udostępnij . Moze wie ktoś czemu ?

ej ludzie mam problem niemam ikony do metin 2nigdzie nawet w kompie wie ktos moze co mam zrobic mam viste basic :frowning:

Dodane 07.12.2009 (Pn) 10:29

ej ludzie mam problem niemam ikony do metin 2nigdzie nawet w kompie wie ktos moze co mam zrobic mam viste basic :frowning:

Siemka zrobiłem wszystko tak jak mówił kale14 ale dalej wyskakuje mi coś takiego: System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

PROSZĘ O SZYBKOM POMOC BO NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ !!

Uruchom z uprawnieniami administratora mialem cos podobnego na xp. dodatkowo używaj trybu win xp mode

Jeśli pokazuje wam się coś takiego jak koledze chudy507 ,wchodzicie w Panel sterowania wybieracie “Konta użytkowników i bezpieczeństwo rodzinne”–>“Konta użytkowników”,jeśli macie dwa lub wiecej kont wybieracie to na którym będziecie grali w metka i klikacie “Włącz lub wyłącz funkcję Kontrola konta użytkownika” dajecie zgode i odchaczacie funkcję kontrola… Po tym potrzebne jest ponowne uruchomienie kompa.I odtąd możecie grac w metka bez żadnych udostępnień plików dla swojego kompa ze swojego [x)].

Jak było coś nie halo to piszcie tutaj.Powodzenia!

ja mam taki problem ze jak juz mam patchowanie to nagle wyskakuje tabliczka z napisem system nie moze znalezc okreslonej csciezki:(

Dodane 02.01.2010 (So) 14:30

CO mam robic???:frowning:

PONIEWAŻ NIE WIEDZIAŁEM CO ROBIĆ Z MOIM 1 PROBLEMEM TO W ZIOŁEM PŁYTKĘ I NAGRAŁEM METKA2 U KOLEGI I WŁĄCZAM I WYSKAKUJE MI METIN2.BIN 740 TO PO PROSTU SZUKAM SOBIE W FOLDERACH ALE NIC I PATRZE JEST COŚ TAKIEGO W FOLDERZE Z GROM PATCHUPDATER I ODPALIŁEM TO TO JEST PO PROSTU METIN2 TYLKO ODPALANY PRZEZ TO I METEK DZIAŁA :))

Podaje rozwiązanie dla wszystkich

1.Wchodzimy do panelu sterowania.

2.Wchodzimy do Konta użytkowników i bezpieczeństwo rodzinne.

3.Klikamy na Włącz lub wyłącz funkcje kontrola konta użytkownika.

4.Wyłączamy tę funkcje i uruchamiamy ponownie komputer.

Powinno działać :wink:

A więc tak:

1. Znajdujemy plik w którym jest nasz Metin.

2. Klikamy na ten folder drugim przyciskiem myszy.

3. Klikamy takie coś jak Udostępneinie…

4. Wybieramy w wolnej linijce nazwe twojego użytkownika.

5. Klikamy kontynuuj lub coś podobnego.

6. Czekamy aż Udostępnienie się zakończy, wtedy klikamy gotowe.

7. Teraz możemy cieszyć się Metinem na Viscie:P

Panowie to proste,

po pierwsze jest podane dość jasno wyżej jak to zrobić ale ok, napisze wam to jeszcze łatwiej.

Wchodzicie w folder gdzie zainstalowaliście grę np. u mnie:

D:\Program files\ . teraz szukacie folderu Metin2_PL

jak go znajdziecie nie otwieracie go, klikacie prawym przyciskiem, i szukajcie “udostępnianie…” klikacie w to, otworzy wam się okienko, klikacie na administratora, w moim przypadku “Justi…” i na dole klikacie udostępnij. Program zacznie udostępnianie i wyskoczy komunikat “możne to potrwać parę minut…” czekacie, jak to się skończy śmiało można grać. Bynajmniej u mnie pomogło i widziałem parę komentarzy gdzie również pomogło.

Pozdrawiam i milej gry :wink:

Zrobiłem już to wszystko ale dalej wyskakuje mi błąd tyle, że TORENT_PATCH_ERROR

Coś tam …error 3:

System nie może odnaleźć określonej ścieżki.

Dokładnie tak mam napisane i nie wiem co mam z tym zrobić takiego problemu tu jeszcze nie widziałem no chyba, że cos przeoczyłem :smiley: Wielkie dzięki z góry :wink: Pomocy