el polaco , zauważ, że o tym napisał tylko “Fakt”.
Już wszystko jasne?
el polaco , zauważ, że o tym napisał tylko “Fakt”.
Już wszystko jasne?
Ja akurat tego newsa znalazłem na stronie TVN24 ;] więc to nie tylko “Fakt” ;]
Tak, ale oni brali to z Faktu. Ja czytałem to na Onecie, czy tam WP, ale źródło to “Fakt”
Już wszystko jasne?
Nie… Łobodziński na Euro nieźle kaleczył piłkę nożną. Dobitnie to pokazał w meczu z Chorwacją ;] więc myślę, że taki pseudo piłkarz może zwalić winę na to, że murawa w bocznym sektorze boiska była niedostrzyżona. Podsumowująć jest wielce prawdopodobne, że Łobodziński tak powiedział :lol:
Jeśli wierzysz takiej gazecie to spoko
Łobodziński jest super gość, jakbyśmy mieli wszystkich takich piłkarzy jak on to może i nawet San Marino wyprzedziło by nas w rankingach
Rosja w 1/4 … najmłodsza drużyna, a radzi sobie całkiem nieźle. Szkoda, że trafili na Holandie bo jedna z moich dwóch ulubionych teamów odpadnie. Ale mecz będzie przedni.
Średnia wieku w drużynie rosyjskiej jest 23 lata w 2010/12 mogą dużo namieszać. Nasi powinni brać przykład z nich i też mocno odmłodzić kadrę, Żurawski , Krzynówek trzy turnieje i trzy klapy. Bąk ani nie skacze do główek ani nie gra na wyprzedzenie. Młodzi chodź nie mają tego doświadczenia przynajmniej nie boja się rywala i graja bez kompleksów. Trzeba myśleć o Euro 2012 i budować drużynę pod ten turniej, żeby u siebie coś zagrać.
Może zacznijmy obstawiać na finalistę euro kopy
Hiszpania :mrgreen:
Co do talentu Łobodzińskiego powiem tylko tyle- beztalencie i drewniak. Swoimi wypowiedziami tylko potwierdza, że jest beznadziejny.
obstawiam finał:
Włochy- Portugalia
Powiem tyle, że naprawde póki Polska jescze grała to z ogromną niechęcią oglądałem jej mecze. Chętnie popatrzyłem na Holandię czy taką Hiszpanię ale mecze Polski to tylko z obowiązku Przykro.
Finał będzie Holandia - Hiszpania
Niemcy sa w polfinale, wspanialy mecz, myslalem wczeniej, ze mecz bedzie wyrownany ale po dwoch strzalach niemcow zwatpilem. Druga polowa byla swietna, portugalia walczyla do samego konca, wygral lepszy.
Ja myślałem, że Portugalia jednak wejdzie do półfinału.
finał według mnie będzie taki:
Holandia-Niemcy i Holandia wygra :d
Niemcy nic szczególnego nie pokazali. Można było odgwizdać faul przy golu Ballacka. Portugalia trochę za bardzo zestresowana szła na chama strasznie. Dużo nie celnych strzałów z daleka, wiele niecelnych podań. Niemcy raczej ograją Turcje/Chorwacje w półfinale i raczej na 99% mamy ich w finale. Co do dzisiejszego półfinału, niby para chyba najsłabsza ale czuję że będzie strasznie dobry mecz.
Na 1000% się nie sprawdzi. Najpierw popatrz na układ tabel i kto z kim może się spotkać w półfinale. Holandia w finale może spotkać sie z Niemcami, Chorwacją albo Turcją
I tak też będzie, że w finale zagrają Holandia z Niemcami. Wygra Holandia 3:0. Tak ja typuję.
Chorwaja - Turcja 2:4
nudnawy mecz z emocjonujaca koncowka
chorwaci byli juz pewni wygranej i to ich zgubilo (no i tragiczne karne)
turcy po raz drugi pokazali, ze walcza do konca i to niesamowicie skutecznie
Fakt faktem końcówka wspaniała. Naszym chłopakom powinni pokazywać ten mecz przed każdym ich spotkanie. Tak się walczy do końca i jeszcze wygrywa!
Wczorajszy mecz Turków był dramatem…po bramce Klasnica w 118’ straciłem nadzieję że mecz wygra Turcja. Ale przypomniałem sobie mecz ze Szwajcarią i Czechami, gdzie Turcja pierwsza traciła bramkę/i żeby potem wygrać. Ale z Niemcami w 1/2 finału wątpię żeby wygrali, bo kilku pauzuje za kartki(Tuncay, Asik, Turan) no i kontuzja Nihata…a to są podstawowi gracze. Trochę mi ich szkoda, ale poczekamy , zobaczymy.
W dniu 21.06.2008 , o godzinie 10:44 został dopisany post przez pozdro
fakt, Chorwacja w meczu z Polakami, Hiszpanie w meczu ze Szwecja i Holendrzy w meczu z Rumunią też grali 2 składem i wygrali…ale jednak to nie ta klasa…