Szanowny kolego, ja wyrażam swoje zdanie i nie oceniam osób za ich poglądy. Więc proszę zachowaj swoje uwagi i oceny odnośnie mojej osoby dla siebie. A jeżeli masz jakieś prywatne wycieczki to zapraszam na PW.
Bez komentarza.
:x
Szanowny kolego, ja wyrażam swoje zdanie i nie oceniam osób za ich poglądy. Więc proszę zachowaj swoje uwagi i oceny odnośnie mojej osoby dla siebie. A jeżeli masz jakieś prywatne wycieczki to zapraszam na PW.
Bez komentarza.
:x
Zawiodłem się na naszych reprezentantach i na Leo.
Artur ogromne dzięki, chociaż byliśmy najsłabszą drużyną na tym Euro dzięki Tobie miałem jeszcze nadzieje.
Jeszcze hmm…nie przegrałeś do końca bo się nie pomyliłem tylko w kwestii wyniku…Zawsze jest szansa że Austria wygra z Niemcami
fiesta , szanowni Panowie, miał jednak rację gdzieś tam na początku tematu.
Z naszych trzech spotkań ten był najgorszy.
Nie wiem, czy to był błąd Leo, czy też jego przekonanie, ale skoro to jest 23 naszych najlepszych piłkarzy, to ja się boję. Z tej ekipy zostawiłbym kilku (może z dziesięciu), a resztę pogonił.
Jak dla mnie są dwa plusy tej ekipy - Roger i Zahorski.
Roger zagrał naprawdę dobre mecze, a Zahorski mnie się dzisiaj podobał.
Pozostaje poczekać na eliminacje do MŚ i dalej kibicować ekipie. Mam nadzieję, że sztab szkoleniowy wyciągnie korzystne wnioski z tych mistrzostw.
A mnie pozostaje kibicować drugiej drużynie - Oranje na mistrza Europy
Zagraliśmy słabo ale przynajmniej całkiem nie położyliśmy się na murawie przed Chorwatami. Było nie było mamy super bramkarza, obrońcy: Żewłakow oraz Wasilewski również całkiem nieźle zagrali, w pomocy Roger, w ataku Saganowski. Czyli mieliśmy pięciu piłkarzy na poziomie. Reszta zagrała przeciętnie i bez polotu. Zobaczymy jak będzie w naszej grupie eliminacyjnej do MŚ ponieważ wbrew pozorom jest to bardzo silna i wyrównana grupa oprócz San Marino. Pożyjemy, zobaczymy.
EDIT:
Jeden z moderatorów w geście obrony fiesty usunął mojego poprzedniego posta, który był napisany prawidłowo. Kolesiostwo i tyle. Po raz kolejny widać że tutaj na forum są równi i równiejsi.
O ile sie nie mylę, to on zostawił nie atakowanego Klasnica …
Dwa może tak, ale roger i Boruc.
Za dużooo. Tak z 4-5 mogłoby zostać. …
Mam na myśli dwie nowe twarze w ekipie (nie zaznaczyłem, mój błąd) .\
Boruc to jasna sprawa - bramkarzy od dawna mamy dobrych.
Szkoda, że zawsze tak kończą się nasze udziały we wszystkich
większych turniejach ostatnimi czasy. Przed meczem z Niemcami
miałem dużo większe oczekiwania odnośnie naszej reprezentacji.
Ciekawi mnie teraz tylko jedno - czy my rzeczywiście nie mamy osób
kopiących futbolówkę na “international levelu” czy po prostu zawinił
Leo i cały sztab.
Taktyka byla o kant d— rozbić. O ile ze szwabami można było zagrać defensywniej
to z austrią powinni zagrac conajmniej 4-4-2.
“Polska pierwszy mecz gra o zwycięstwo, drugi o wszystko, a trzeci o honor”
Borucem, Leo i jednym grającym napastnikiem nie wygrywa się meczy na:
i nawet najlepsza taktyka tutaj nie pomoże.
Tego się obawiałem najbardziej.
Ja liczyłem, że już od pierwszego meczu, z Niemcami wyjdziemy
ofensywnie ustawieni. Jak wiadomo najlepszą obroną jest atak.
A futbol polega na strzelaniu goli. Ale Leo i tak spisał się lepiej
niż Paweł J. 2 lata temu.
Przede wszystkim szkoda mi strasznie Polskich kibiców, którzy
liczyli chociaż na wyjście z grupy. Ale cóż, wyszło jak zwykle …
ogolnie bieda, ale do tego kibice powinni sie przez ostatnie 20 lat przyzwyczaic
nie zwalalbym jednak winy na trenera jak to sie zwyklo robic (powoli zaczyna mnie draznic wymienianie trenera po kazdej porazce)
koniec koncow to zawodnicy byli na boisku a nie trener
mam nadzieje ze Leo zostanie przynajmniej do nastepnych mistrzostw
Zgadzam się, nie warto co mistrzostwa zmieniać trenera. Niech popracuje troszkę dłużej bo fachowcem to on jest świetnym, a to że nie ma szczęścia do prowadzenia drużyn narodowych …no to trudno, los też jest kapryśny i wszystko może się odwrócić
zarówno przewodniczący PZPN nie wyrzuci Leo, a sam trener nadal chce prowadzić kadrę - będzie dobrze
właśnie wymienianie trenera po każdej porażce jest przyczyną słabej gry naszej reprezentacji … miejmy nadzieję że teraz to się zmieni
el polaco ,
ze łzami w oczach muszę zgodzić się z tym obrazkiem
Ah po wczorajszym dniu trochę byłem rozczarowany. Liczyłem na Rumunów, a jeżeli oni by nie dali rady byłem pewny że wygrają Francuzi. A tu pyk i Włochy grają dalej … pocieszeniem jest, że bez bodajże 2 graczy (Misses next match) zagrają w 1/4 z Hiszpanią, która powinna ich powieść.
Dzisiaj ciekawy pojedynek … Rosja -vs- Szwecja. Drużyny moim zdaniem na wyrównanym poziomie stoczą bój o 1/4 :!:
Włosi grają brzydką piłkę, Hiszpania w ćwiercfinale ich rozniesie :
Wczoraj Włosi właśnie zagrali bardzo fajną piłkę,
ale to pewnie dlatego że niesłuszna byla czerwona kartka …
i Francja musiała grać w 10.
Słyszeliście jak się tłumaczył po meczu z Chorwacją W. Łobodziński??
Powiedział , że na boisku było za głośno przez co nie słyszał wskazówek jak się ma ustawić…
HAAHAHAHAH lol no nawet tego nie skomentuję hahahahahaha
jestem ciekaw co powie P@zik, gorący orędownik talentu Łobodzińskiego