Monitor AOC czy LG

No cóż, wypala się i prawa strona.

Może masz pecha i dostajesz jakieś monitory ze zwrotów albo co gorsza powystawowe. Kupowałeś je przez net czy normalnie w jakimś stacjonarnym sklepie? Te z nowej partii jak na razie u mnie działa dobrze. Ale jednak strachu mi trochę narobiłeś. Jak wrócę wieczorem do domu to sprawdzę jak u mnie wygląda dolna część tam gdzie jest pasek zadań bo od kilku dni nie sprawdzałem i napisze ci czy coś się u mnie podobnego też dzieje. Ale to dopiero tak około 20.

Jak już będziesz w domu po wpisaniu w YT gray screen wybierz ten drugi film, tam gdzie szary jest ciemniejszy bo właśnie na nim widać to lepiej.
Kupiłem przez neta, gwarancja bez udziału sklepu.

Sprawdzę na pewno. Być moze do tej pory nie zauważyłem tego efektu ale dziś wieczorem obadam sprawę dokładniej.

Napisałem znowu do AOC, ciekawe jakie jest ich nastawienie do tej sprawy. Skoro skorzystałem z gwarancji raz już to mogę kolejny raz, dobrze kojarzę?

Oczywiście. Z gwarancji możesz korzystać dowolną ilość razy w okresie jaki ona przysługuje. Z tym że gdy oddajesz drugi raz sprzęt do serwisu to za trzecim razem powinieneś dostać nowy.

To jest chore, teraz oglądam serial i co chwilę sprawdzam pasek zadań, znowu znikło. Za chwilę znowu wróci. To nie ma sensu.

Sprawdziłem. U mnie nic takiego nie ma. Obraz jest całkowicie szary i nie ma nim żadnych powidoków.

eeee to mało słyszałeś…

Po tak długim czasie pochwale się co kupiłem już ponad półtora roku temu, nie jest to ani Aoc ani LG.
Kupiłem monitor Asusa VP249 za 749 zł w promocji bo jak patrzyłem inni sprzedawcy mieli za prawie 1000zl.Nie wiem czy dobrze zrobiłem bo komputeroznawcy odradzali Asusa. Jak na moje oko to za takie pieniądze to się chyba opłacało?