U nas są jakieś głupie zielone kamizelki blee…
A ja chodze do 3 gimnazjum i musze kupowac mundur. Bezsens. na 1 rok tylko. 1 klasa to orozumiem 2 też ale 3 na rok. Mogli kazac 3 chociaż włąsne koszulki zakłądac jakies jednolie a nie wydawac 100 na mundur który trzeba po roku wywalic lub sprzedac. No bezsens.
Mundury powinny byc w Liceach i dalej ( mówią nasi nauczyciele) bo tam to normalnie MODA GOŁYCH TYŁKÓW (dziewczyny w miniówkach ze stringami lub w ogóle bez, tyłki na wierzchu, każdy inaczej) A w podstawówce to raczej mao dzieczyn chodzi tak ubranych *w gimnazjach raczej też
DURNOTA Z TYMI NUMDURNIAMI
hehehe jak ja się ciesze że skończyłem edukacje :D:D:D w sumie w pewnym stopniu popieram te mundurki bo ukrywają w pewnym stopniu różnicę pomiędzy dziećmi (klasami)
I żeby było śmieszniej to jeśli ktoś nie ma założonego tego mundurka to dostaje -5 pkt z zachowania, jeśli mundurek nie jest zapięty to -3 pkt z zachowania :x
O kurde… Ale są zasady… Chamstwo poprostu.
Ronni_92 z tym nie zapiętym to smiech… Jak po WF bedzie goroąco to co masz się tam upiec żywcem? :mrgreen:
Dokładnie tak. A w lecie jak będzie gorąco to dziewczyny nie mogą nosić bluzek na ramiączkach :roll:
Teraz sie dowiedziałem ze na mundurniu mamy wychawtowane miec swoje imie i nazwisko - czyli spzredaż po roku od pada.
Pzesada mundurek na rok.
DZIADY
Coś mówili, że sejmie mają podobno “obalić” mundurki! Oby to się stało :!:
http://www.f4a.eu/uplGRA/1189102196621.jpg
To nasz “mundurek”, dziś koledze się rozerwał bo koleżanka trochę mocniej pociągnęła…
Wybaczcie za jakość zdjęcia, ciężko przy sztucznym świetle zrobić coś ładnego.
Dreambrain o kurde, wspolczuje
a u mnie w szkole cyrk w srode zbiera sie rada rodzicow
bo kazdy ma jakies wonty
i ciekawe jak się sprawa zakończy
do tego czasu mundurków nie nosimy
napewno opisze co sie będzie działo jak chcecie
To co wy tam w tej szkole robicie? :mrgreen:
umh te skojarzenia…
Wygłupy na korytarzu.
U mnie dla chłopaków niebieskie kamizelki z herbem szkoły po lewej stronie, a dla dziewczyn długie kitle przypominające fartuchy do kuchni ;d
dla tego uważam, że garnitur to jest jednak bardzo dobry pomysł na mundurek :lol:
u nas kamizelki z materiału do robienia ubrań robotnikom
wszyscy skaczą z radości
Przymieżaliśmy munrudry u mnie. Dżinsowe kamizelki na sówka. Cieniutki materiał. Na kieszeni Wielkie Logo szkoły, wyszyte białą nicią Imie i nazwiskko (ni to sprzedac potem)
oraz podkoszulka z kolnierzem jaką pokazła twórca postu tylko że jakaś ciemna
ej… a ile płaciliście ??
U mnie podobno ma być do 40 zł ale nic pewnego. Wg mnie skoro te mundurki to konieczność niech dadza hajs na to.
70 zeta za kamizle i koszule (razem warte z 5 zł)