Wiedźmin… choc po tych modelach to za dużo sie nie spodziewam ale może kilka godzin przy nim strace;)
UrBaN > Ty to masz dopiero oczekiwania << ciekawe czy się spełnią >>
Call of Duty 3 na PC :]
No nie wiem czy się doczekasz … ale warto spróbować >>
Też mam taka nadzieje :]
Tak właśnie myślałem … może ktoś ma inne Propozycje >>>>
Złączono Posta : 05.01.2007 (Pią) 22:37
Niech ktoś … coś doda od siebie << żeby temat się rozkręcił <<<
Ja czekam na GTA 4 ale kiedy ta gra wyjdzie na sprzedasz :o
GTA4, MotorStorm w wersji europejskiej. i ocz. Ps3 do tego.
Ps. gta 4 ma wyjść pod koniec roku 2007 na ps3 i x360 o pc nic nie wiadomo, ciekawe jaki będzie multi.
Duken Nukem Forever ? :lol:
gta4 .>>>> pewnie będzie ful wypas >>> a co do gta4 na PC to pewnie będzie maiło super wymagania i zagrają ci co będą mieć wypasy kompy>>
ja tam zbieram na XBOXa 360 i na niego kupie GTA4, bo na PC nie ma sensu a PS3 troche jest słaBSZY OD XBOXa
Skąd wiesz? Powiem jedno nie wiem jak R* zmieści gta4 na płytę dvd, gow ma 6.7 GB a GTA4 będzie miało na pewno wiecej niż 9GB a za takie coś jak 3 płyty dvd to jadziękuje.
Cytuję Kojimę:
taa… blu-ray ma mieć od 20 do 100GB lecz czytnik będzie kosztował powyżej 850$ (2527.305zł) czyli więcej niż niektóre komputery i konsole X360.
I dla oglądania filmów z krążka będzie potrzebny procesor z zegarem ok. 3.0GHz. Więc o blu-ray możemy na chwile zapomnieć…
Jak R* wydała by gre nawet na pięciu dvd to i tak większość fanów by kupiła gre…
To tylko wydłużą instalacje lecz w graniu nie przeszkadza…
Na STALKER Shadow of chernobyl od 2004 r. juz czekam :evil:
ja też czekam i coraz bardziej jestem przekonany,że ta gra w ogóle nie ujrzy światła dziennego
Nie chodzi mi o PC, tylko konsole.
Co skąd wiesz ?
GTA4 może być na wielu DVD i tak każdy je kupi bo wszyscy wiedzą że to bdb gra
Nie wiedzą, bo gra jeszcze nie wyszła Nawet zapowiedzi nie ma.
Masz rację Pax …>>>. to jest bardzo dobra gra i na pewno wszyscy ją będą chcieć kupić …
Czekam na więcej wstawek …na jakie gry czekacie >>
Skąd wiesz że X360 jest lepszy od PS3?
Ps. Pax nie wiem czy będzie ci sie chciało zmieniać płytę po dojechaniu do jakiegoś miasta.