Na kogo będziecie głosowali w wyborach na prezydenta?

poczekamy do lutego

1 polubienie

Jeden bełkot frustrata…

1 polubienie

Świadczy o tym, że inflacja postępuje xD

3 polubienia

Tylko Hołownia :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 polubienie

Ja za czasów PiS dostałem (przez wszystkie jego lata rządzenia) dostałem 120% podwyżki i umowę o parcę
Za czasów PO 25% i śmieciówka. Dla mnie PO już od dawna się nie liczy.

Ja na nikogo, dopóki jak będzie można głosować przez profil zaufany.

2 polubienia

YES! YES! YES!

Sam się dziwię sobie, że nie zamknąłem tego wątku, gdy miał chyba z 3 posty. :wink:
Jak pisałem gdzie indziej, forum DP nie służy politykowaniu, no ale to temat z założenia polityczny, a nie wpleciona na siłę (i niepotrzebnie) w dyskusję o czym innym polityka.

Dlatego temat się ostał, niemniej proszę wszystkich, aby wypowiadać się tu kulturalnie. Wiem, że czasem nerwy ponoszą na obecną władzę (lub innych na opozycję), jednak to jest warunek. Kulturalna dyskusja może być, jeśli jednak tak nie będzie, to każdy musi liczyć się z konsekwencjami swoich wypowiedzi.

1 polubienie

Pijesz do #haszczk w poście @januszek ?
Ależ on nie jest on jego autorem! Żyje on swoim życiem w necie!
Brawo za obywatelską czujność…

Moderator z zasady powinien być bezstronny :roll_eyes:

1 polubienie

… i kumaty ( nie wskazując palcem) w sprawach drażliwych.

Moderator winien być cichy i bezwonny :stuck_out_tongue_winking_eye: Skoro z tej wielkiej polityki zjechaliśmy do tej najniższej :wink:

W tym akwarium haczyk rządzi…

1 polubienie

Ja chyba jednak zmobilizuje się by wstać i polecę zagłosowac na kiłę. Szkoda mi tego bidaka, co pod drzwiami w Uchu Prezesa tak smętnie czeka na przyjęcie, nie będe sie nad nim znęcał przez kolejne 4 lata. :wink:

To właśnie te czasy, żeby na haczykach wisiały wyborcze kiełbasy.
A już ruszyła produkcja kiełbasy wybiorczej z koń-stytucji. Reszta, to już prze-sądy.
Czegóż ach czegóż doczekałem? Odstrzału dzikich przeciwników?

Jeśli jest skuteczna… :wink:

Wygląda na to, że uczestnikom forum problem jawi się wstydliwym. Specjaliści z branży IT się nie wypowiadają, bo w tej branży, tak czy siak dadzą sobie radę. A zjadacze kiełbasy sic. Na kogo mają liczyć – musztarda już była.:thinking:

Tak, informatycy zawsze sobie poradzą, nawet po tym jak się poparzyli w polityce :wink:
image
źródło

1 polubienie

Co ma piernik do wiatraka

Tia. Ciekawe, czy będziesz całować obecną władzę po stopach, jak walnie krach gospodarczy. Tajemnicą Poliszynela jest, że gospodarka obecnie stoi a przedsiębiorcy nie wiedzą, w co ręce włożyć. Redukcja zatrudnienia i rosnąca inflacja to kwestia czasu. Frank sobie wskoczył na 4 złote już. Wszystko dzięki obecnemu rządowi.

I nie, nie jestem za PO, czy za czymś tam. Jestem obiektywny i widzę, że ja nie dostaje premii dzięki wspaniałomyślności PiSu. Podnieśli ZUS, podnoszą wszystkie opłaty, wkrótce usługi komórkowe też pójdą do góry (Play rozsyła już listy do klientów). Szau pau normalnie.