Najbardziej klimatyczna gra

Ja grałem w wiele gier ale jeszcze w żadnej innej nie spotkałem takiego klimatu jak w grach z serii:Call Of Duty czyli:

Call Of Duty

Call Of Duty 2

Call Of Duty United offensowe

Te gry mają niezwykły klimacik. Jak grałem pierwszy raz w Call Of Duty to czyłem sie tak jakbym tam był. Muzyka i dźwięki sąwręcz rewelacyjne. Grafika według mnie też jest bardzo ale to bardzo dobra. NIe można jej porównać np z Doomem 3 bo tam jest lepsza grafa ale grjąc w Call Of Duty świat realistyczny dla mnie nie istniał…

mogłem grać cały czas… Realizm jest też świetny. Nic nie jest zmyślone. To wszystko to fakty. I to jest kolejny plus

Jednym słowem GRA REWELACYJNA

W tą gre trzeba poprostu zagrać

COD 1 i 2 + dodatki :]

Dla mnie:

Mafia - SUPER FABUŁA, SUPER MISJE, nigdy się nie znudzi

NFS wszystkie części - bardzo lubie samochody, w grze jest bardzo fajny wybór aut noi oczywiście dźwięk tych maszyn. Gra jest zrobiona realistycznie dlatego jak grasz na kierownicy czuje się jak by wszystko działo się naprawde.

Ultima Online - bardzo fajna gierka przez internet, wciąga jak bagno.

Counter Strike 1.5 - super strzelanka przez internet, ładna grafika, fajne mapy

Call Of Duty wszystkie części - SUPER MISJE, Fabuła, Dźwięki i oczywiście grafika.

Polecam zagrać w te gierki które wymieniłem.

Pozdrawiam

Gothic 2 Noc Kruka

Najlepszy klimat: Wszystkie częsci Hitman’a…klimat rządzi 8) , Prince of Persia WW… no i Max Payne 2…

Hard truck 18:convoy :mrgreen:

Dlaczego?:Ta gra przedstawia jak ciężka praca jest w U.S.A za kółkiem,i ile ci dają kasy za byle jaki towar.

A i jeszcze jedno:fajna grafika fajna muza (pewnie połowa forumowiczów sie zemną niezgodzą,bo już ja widziałem na http://www.gryonline.pl jakie tam rzeczy sie o tej grze mówi :-x

jeszcze coś dodam od siebie :

-Far Cry (dla mnie rewelacja , tłukę w tą grę już 2 rok)

-warcraft 3 + TFT (świetna fabuła)

DUCH nie chodziło o żadne doładowanie tylko o calą serię gry prince of persia :mrgreen:

1-Prince of Persia WW

2-DooM3

3-ColdFear

4-Manhunt:)))

5-GTA SA

6-Splinter Cell Chaos Theory

heroes 3- jak siadam raz na rok to w plecy mam 2 miesiące z życia…

a dla mnie najlepszą klimatową gierką jest SAPER a tak na poważnie to

-resident

-COD

-MOHAA

-NFS MW

-HL 2

diękuję pzdr :slight_smile:

Się nie znaaciee :stuck_out_tongue: Najlepszy klimat ma NeverwinterNights,w który gram już chyba trzeci rok!

Poza tym moją ulubioną grą od pierwszego wejrzenia jest American McGee’s Alice(kici,kici :P) jedyna gra,przy której adrenalina mi podskakiwała na maxa ze strachu.Boski klimat horroru. :shocked!:

Jest jeszcze GTA Vice City przede wszystkim za muzzik i lata '80-te.