Najbardziej klimatyczna gra

Need For Speed U2, The Sims2, Maluch Racer 2 :smiley:

Chyba nie zapomnieliście panowie i panie od Diablo ehh to jest świetna gra pod względem dźwięku i grafiki oczywiście jak na tamte czasy i dalej do niej wracam i normalnie se w nią ciupie przez multi KIEDY BĘDZIĘ CZEŚĆ 3

Polecam jeszcze jagged aliance 2 pod względem taktycznym tez w to moge grać do późnej nocy

Mafia - najlepsza fabuła (według mnie)

Ludzie Ludzie - według mnie najlepszy jest Commandos 2 i 3. To trzeba troche pomyśleć bo to jest gra z Taktyką (jest mało takich gier).

Grafiką też nie grzeszy. Wystarczy sie troche wciagnąć i samo będzie szło :))

Złączono Posta : 07.08.2005 (Nie) 17:21

D i a b l o o o o o 2 To jest gra fabuła EXTRA, bardzo wciagająca. Nigdy nie grałem w tak bardzo wciagającą gre. Chodz grafika nie jest THE BEST :confused: ale zagraj a sam zobaczysz :D:D

Nie oderwiesz sie !!

Splinter Cell - cała seria. Jeszcze żadna gra nie trzymała mnie w napięciu jak ta. Przy graniu w nią, nawet na byle ,stuk puk" podskakiwałem na krześle. To jest kimat :smiley: :wink:

Call of duty - Fajny Wojenny klimat i zadania są wporządku polecam :slight_smile:

gra sie dzieje w 30 -40 latach a nie jak ty mowisz

:? :?

Doom, Doom2 - powod trywialny. Kto gral w to w czasach, kiedy sie pojawilo - ten wie… niesamowita grywalnosc, niesamowita grafika, niesamowicie wiele godzin spedzone przed komputerem… niesamowici bossowie, niesamowita muzyka…

…no i pila lancuchowa… pila lancuchowa przebijala wszystko, z czym sie gracz do tej pory spotkal.

Taaak… to byla gra…

Icewind Dale (wszystkie) Final Fantasy (narazie grałem w 7 oraz 10 i są naprawdę klimatyczne) oraz Guild Wars.

dla mnie najlepsza gra na swiecie to GOTHIC, wszytkie czesci, no poprostu sam miód :slight_smile: :smiley:

Złączono Posta : 23.08.2005 (Wto) 14:58

Ja tam mówie swoje: GOTHIC (wszystkie czesci)

Najbardziej klimatyczną gierką dlamnie jest Mafia. Klimat i fabuła jest naprawdę dobra :slight_smile: Jeszcze podoba mi się klimat w “Metal Gear Solid”, Gta 3, Gta SA, w Kozakach(oryginalna nazwa to chyba: Kozak-Europen War)

Pozdro :smiley:

jak dla mnie n tyle co pamiętam to bedą:

Alien V predator i 2 za klimat grozy i nawiązanie do sagi filmowej 2 lepsza

saga baldursów poprostu rozwalone wszystko + ice win dale tylko 2 jeszcze nie grałem

planescape tornament na ile grałem mial rozwalającą fabułe jak mu np oko wyciągali

half life jeden z najlepszych fps moze i najlepszy

hallife 2 naprawde dobra gra podjarała mnie mocno te walki np z gun shipami czy trójnogami

doom3 klimat grozy i sterylność otoczenia

fallout1,2 fabuła dialogi rzez zabijania iwiele innych rzeczy

gta SA za grywalnosc i ogólnie cały wypas

call of duty tylko na sieci grałem lecz gra miazdzy -grafika realizm pojazdy bronie

te kojarzę najbardziej klimatyczne

dla mnie najbardziej klimatyczną grą były wszystkie części odmłodzonej serii POP-a

Dla mnie jedną z najlepszych gier jest saga Heroes of Might and Magic (fabuła itd.) gra mnie bardzo wciągneła z niecierpliwością czekam na heroes V. :slight_smile: 8) :smiley:

to jakaś gra na komórkę za doładowanie konta :PPP

Unreal, Resident Evil, Dino Crisis & Silent Hill :slight_smile:

imvho najbardziej klimatycznymi grami sa Fallout 1 oraz 2, Tactics nieco odbiega od poprzednikow;

Gothic wszystie czesci, po prostu super!

Gry online, ponad rok gram w KalOnline jak sie ma dobra ekipe to nie mozna sie oderwac od gier tego typu :smiley:

Wg. mnie to są kolejno:

1. Mafia

2. GTA III

3. Call of Duty

4. Far Cry

5. GTA Vice City

6. Hitman Contracts

(…)

1. Saper

2. Pasjans :wink:

Silent Hill 2

Według mnie najbardziej klimatyczną grą jest GTA: Vice City. Gram w nie po dziś dzień. Tu panom z Rockstaru muszę podziękować za wspaniały, unikalny i niepowtarzalny klimat lat 80. Wprawdzie z realizmem jest gorzej, ale gra nie traci przez to na grywalności :).