Need for speed Undercover będzie miał wielkie i z pewnością FarCry 2
Wszyscy gadają o tym nfs a założę się że będzie taka kicha jak z NFS PS
NFS PS nie był taki zły…ale nie ma porównania między GRiD’em, który ma dobrą grafę i świetną fizykę. Gothic 3 Wam się tnie? Ja mam nie kręconego E8400 Radzia Sapphire HD4870, Asusa Maximus Extreme, 4GB RAM (3,25 - XP, @1333 DDR3) i mi Gothic na max detalach 30-40 fps tylko czasami jest ścinka, bo procek nie wyrabia Ale ogólnie na patchu 1.6 bardzo przyjemna gra
Colin DiRT też jest wymagający i ma good gameplay.
Procek nie wyrabia dobre
GRID ma duże wymagania? Nie sądzę. U mnie idzie na 70fps na max detale przy niezbyt mocnej konfiguracji z procesorem E6320
Właśnie, jak zacząłem grać w GRID’a na full detalach z AAX4 i AFx16 gra działała mi płynie. Myślałem że tak jak w PS mam 35-45fps, włączyłem frapsa a tu szok, ponad 50-60fps.
Mi się wydaje, że Need for Speed ProStreet (bo o nim mowa?) jest skopana. Mi widnieje cały czas 30 FPS nawet na najniższych detalach. Przy maksymalnych tak samo. Nie mam pojęcia, o co chodzi. W żadnej grze nie mam 30 FPS tylko w tym cholernym ProStreet. Kombinowałem w opcjach na wszystkie sposoby i nic.
pro street,grid,assasins creed,crysis
Ja w Gridzie na rozdziałce 1440*900 ze wszystkimi detalami na max z MSA coś tam na 8 x i Vsynciem wyciągam średnio 35-45 fps najmniej to miałem 29 ale wtedy ta gra wygląda pinknie
Gra z najwyższymi wymaganiami w jaką grałem to Race Driver GRID, jakimś cudem dało się zagrać na moim komputerku, nawet prawie się nie zacinała…
Far Cry 2 to bedzie Gra ;];];]
Dla mnie jak narazie jedyną jest Crysis
Chociaż i tak mi ładnie śmiga na 1280x1024 , AA 2x i Wszystko Bardzo Wysokie. na Viście
20-25 klatek Więc jest spoko
ale kolejną tak wymagającą pewnie będzie They oraz FarCry 2
Mnie się wydaje że nie prawdopodobnie FAR CRY 2 będzie mieć dużo mniejsze wymagania w porównaniu c Crisisem gdzieś wyczytałem że na HD 3870x2 gra wyciągała w rozdziałce 1280*1024 wszystko na max 40-50fps
Turok ??
U mnie grid mykał na max detalach z dużym zapasem. Gra w którą nie grałem na MAX to cryssis
Według mnie Crysis Warhead- nawet na bardzo mocnych kompach potrafi przycinać.
lol Crysis-Core 2 Duo 2.2 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 640 MB (GeForce 8800GTS lub lepsza), 12 GB HDD, Windows XP SP2/Vista.
Mass effect-Core 2 Duo 2.6 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 7900 GTX lub lepsza), 12 GB HDD, Windows XP/Vista.
Supreme commander-Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 8 GB HDD, Windows XP/Vista.
Turok-Core 2 Duo 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), 18 GB HDD, Windows XP/Vista.
Assassin’s Creed-Core 2 Duo 2.2 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 7800 lub lepsza), 8 GB HDD, Windows XP/Vista.
to są duże wymagania
a jest jakaś gra aktualnie która musi mieć 1GB VRAMU (pamięci karty graficznej)
Mnie się wydaje że nie ale więcej pamięci przydaje się do rozdzielczości powyżej 1900
mnie ciekawi jak bedzie mi chodziło gta 4 i czy wogle będzie