Najbardziej wymagająca gra

Chyba by ich pogrzało z takimi wymaganiami 3 GB ramu :o Zawsze wymagania te są przesadzone więc na pewno będzie można pograć na słabszym sprzęcie.

taa albo zaniżone tak jak to było z Crysis :stuck_out_tongue:

czekajmy na te tytuły oraz FarCry 2 znowu będą porządne gierki [:

Ta , ale najpierw trzeba zorganizować napad na bank żeby kompa kupić pod te gry :smiley:

Mam pytanko na jakim kompie mozna pograc w COD4 w 1280x1024, detale max, aa i af max- poprostu wszystko co sie da ustawic na full?

Widziałem jak facet gra w rozdziałce 1400*900 wszystko na full na Athlonie x2 4200 , 2 gb ramu i GF 8600 GT sonic

Na necie znalazlem gdzies testy- 8800GT wszystko full w 1280x1024 i sredni fps tylko 37 ;/ Dlatego pytam czy ta gra ma takie wymagania czy cos zle bylo tam napisane?

A jaka tam była reszta sprzętu?

I ta karta dokładnie jaka była?

Przecież komp nie składa się tylko z grafiki…

BTW // Jak średni 37 to nie aż taka tragedia da się pewnie pograć…

Powiem, że crysis nie może mieć największych wymagań bo na moim sprzęcie chodzi 1024x768, Połowa średnia, połowa wysoka :smiley:

Ma największe wymagania…

Odpal Crysisa na co najmniej 1280/1024 w DirectX 10 wszystkie wygładzania i detale na Very High to pogadamy…

Mowa tutaj o tym jaka gra ma największe wymagania ale na najwyższych detalach na średnich to Crysis w 1024/768 będzie latał na przeciętnym kompie…

Żadna gra która się do tej pory ukazała nie ma większych wymagań na najwyższych detalach od Crysisa, i tutaj mnie nikt nie przekona, bo wiem jak ta gra chodziła u mnie…

Pojęcie względne, jaka średnia klatek ?

Oczywiście nie patrząc w niebo tylko normalnie podczas gry…

uuu to naprawdę coś słabo jak na GF 8800GT może mieli słabego proca czy coś mógłbyś podać linka ??

Poszukam to podam. Tez sie troche zdziwilem wrecz az sie przerazilem bo niedluo dojdzie moj 8800gt i patrze ze tylko 37 fps :frowning: No mam nadzieje ze u mnie bedzie wiecej ;p

o znalazlem - http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=4 … tr_numer=5

Moj komp:

Msi p25 neo2-fr

E8400

2gb Patriot llk 800mhz

Asus 8800GT TOP

250gb 16 cache

Bede mial podobne wyniki? lepsze gorsze?

witam moj sprzet to nforce 790i ultra SLI, SLI: 2 x ASUS EN9800GX2 4 gb ram no i dysk 500gb i potrzebuje tytulu jakiejs mega wymagajacej gry zeby przetestowac ten sprzet :smiley: niby Crysis jest wymagajacy ale niezbyt podoba mi sie ta gra :stuck_out_tongue: prosze o pomoc i pozdrawiam

Doom3 NFS:HP2 :smiley: tam masz duże pole do popisu jeśli chodzi o płynność FPSów

jeszcze GRID dużo zżera

sorki ale z dwoma pierwszymi się nie zgadzam: doom3 ma 4 lata a HP2 ma tez niewiadomo ile. chodzi mi o jakies nowosci :smiley:

Bardzo wymagającą grą jest Grid , Assasin creed , Gothic 3 , Turok ,

Crysis?

Crysis - benchmark, a nie gra. Skopany kod, aby tylko wyciągnąć kasę za karty graficzne. Gothic 3 - skopany kod, nie ważne jaki CPU+GPU i tak chodzi do bani :slight_smile:

jeśli chodzi o same wymagania to crysis i ja nie uważam, że gra jest źle zrobiona bo mam ~30 fps na dx10 z 9600gt :o a najgorzej chodził mi gotik3, wczytywał się ok. 1,5 minuty, przycianał przy większej walce, fps ~15

u mnie G3 chodził na wszystko low 20fps i co chwila się ścinał i na high wszystko na fulla chodził też 20fps i też co chwila się ścinał… nawet różne tweaki nie pomagały, skopany kod i tyle :slight_smile:

Oj wiadomo przecież musi być jakaś wymagająca gra…

W crysis warehead musi być mnie skopany kod bo mniejsze wymagania systemowe ma mieć.

Co do gotika3 to wogle nie da się grać :x