W tym temacie możecie wyrażać swoje opinie na temat najgorszych marek lub modeli telefonów komórkowych.
może wyda wam się to troszkę dziwne, ale ja nie trawie wszelakich nokii
wyrobili sobie pozycję na rynku i zawyżają ceny. taka opinia o tej firmie.
Najlepszą marka produkującą fony jest wdg. mnie motorola.
Ale to tylko moje skromne zdanie 8)
jak dla mnie altacel jest najgorszym telem
Ja jakoś nie przepadam za Philipsami (miałem okazję się pobawić) i nie specjalnie lubię Siemensy
Używałem Siemensa, Nokię, od ponad roku
Sagemy - i to one mi najlepiej leżą.
Mialem kiedys telefon Bosh dla mnie to byla totalna klapa
Ale telefony robią dobre:P
ano robią dobre. Chociaz uważam iż w porównaniu cena/jakość zdecydowanie lepiej wypadają motorole i sonyericsony
Sagem, mialem juz 2 sagemy - x5m i C4 jakos mi nie podpasowaly ogolnie… bawilem sie tez innymi “znanymi” sagemami - ale to nie ta klasa co np: Nokia czy Siemens
Uważam ze jakieś bosh itp to najgorsze firmy a tu z ankiety to chyba Philipsy!
Miałem Philipsa i sie srodze zawiodłem :roll:
A od ponad roku mam siemens i pasuja do mnie jak ulał
Zagłosowałem na alcatele, mam z nimi złe doświadczenie.
Nie miałem telefonów LG, Philipsa i Panasonica.
Bosha pamiętem miał baaardzo dawno mój tato, jak na tamte czasy to telefon był spox. Nieorjcntuje się jak teraz wypdają Boshe.
Osbiście niemam nic przeciwko Samsungom, chociaż w moich stronach nazywa się je Szajsungami :lol:
zdecydowanie Philips
miałem bardzo dawno temu i jakoś nie przypadł mi do gustu … huh 8)
teraz mam Sony Ericssona i się jeszcze nie zawiodłem
Zaznaczyłem Philipsa, poniewż miałem styczność z 2 ich wyrobami, ten pierwszy był nawet znośy(ozeo) tylko jak na te czasy przestarzały, ale za to ten drugi to była kompletna klapa!! (530)
Ja uważam że Alcatel
Sagem - moim zdaniem to lipa
NOKIE są przereklamowane i szpan,zaś MOTOROLE w miarę tanie i nie zawodne. :lol: 8)
nokie sa zdecydowanie za drogie i za bardzo awaryjne, taka nokia 8800, mialem okazje sie pobawic, za 3 tys a badziew jakich malo. Moj starszy ma 9500 i po miesiacu awaria. ja mam 6680 i po 3 miesiacach 2 razy byla serwisowana. Ale nokia to nokia, connecting people
To po co kupowałeś Nokię skoro te z którymi miałeś styczność były dla Ciebie kiepskie?
Ja uważam że alcatel. Ale czemu w ankiecie nie ma mitsubishi?