Siemanko, jaka jest waszym zdaniem najlepsza część Need For Speed? Głównie chodzi mi o produkcje powyżej roku 2008 żeby grafika była miła dla oka Mam na kompie most wanted 2012 i nie jest najgorzej
ps. wymagania ani cena nie grają tu kompletnie roli.
Need For Speed Porsche - nie jest może najmłodszą grą (a nawet już bardzo wiekową - w tym roku 13 urodziny), ale dla mnie to z nią skończyła się seria NFS.
NFS to tylko Most Wanted z 2005 roku . Żadne carbony , undergroundy i inne . A i grafika też daje radę , zresztą wszyscy grali na pewno więc mogą potwierdzić .
CoolWeed, bzdura, wątpię aby ktokolwiek to potwierdził. Grałem w MW i niczym mnie nie zachwycił.
Podobnie jak poprzednicy, Carbon, który jest dość krótki i łatwy i Porsche 2000, który z każdym wyścigiem staje się trudniejszy, a ponadto nie jest grą, którą można przejść w jeden weekend
– Dodane 26.04.2013 (Pt) 7:45 –
CoolWeed, bzdura, wątpię aby ktokolwiek to potwierdził. Grałem w MW i niczym mnie nie zachwycił.
Podobnie jak poprzednicy, Carbon, który jest dość krótki i łatwy i Porsche 2000, który z każdym wyścigiem staje się trudniejszy, a ponadto nie jest grą, którą można przejść w jeden weekend
Jak dla mnie tylko Porsche Unleashed. Wiadomo, że nowsze tytuły mają lepszą grafikę ale klimat już nie ten. No i poświęciłem tej grze masę czasu i wracałem do niej 4 razy, za każdym przechodząc całość.
Jakieś tam rankingi wskazały że najbardziej docenioną częścia z całej serii było właśnie Most Wanted z 2005 , i to jakieś 75 procent tak wskazało . Teraz wszyscy czekali na nowego MW bo myśleli ze to będzie ta sama gra tylko ze zmienioną grafiką , okazało się że lipa . Ale jako za całokształt nic nie przebije starego MW .
A możesz te rankingi zacytować (podać link), bo póki co żadne konkretne argumenty z twojej strony nie padły. Tupiesz tylko nóżką, dezawuując każdą opinię która różni się od twojej. Szanuj opnie innych jeśli chcesz aby inni szanowali twoje opnie.
Dziwnie wybiórczą masz pamięć, pamiętasz jakiś ranking, ale nie potrafisz powiedzieć co to za ranking. Uważam że zwyczajnie konfabulujesz. Równie dobrze ja mogę powiedzieć że Kwazimodo jest na czele rankingu piękności, niestety nie pamiętam co to za ranking. Nie uważasz?
Jaki jest najlepszy tytuł z całej serii? To kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje.
Powtarzam. Moim zdaniem jest to Need For Speed Carbon, co w cale nie oznacza, że jest to wybitny tytuł z serii Need For Speed i każdemu musi się podobać.