Najlepsza oferta na kartę z długim terminem ważności, jaka?

Tak jak wyżej w tytule.
Dobrą ofertą była Play Rok Ważności Konta ale tej oferty już nie ma.
Wiec jaka oferta na kartę z długim terminem ważności konta?

PLAY na kartę oferta odNOWA doładowanie ważne bezterminowo. Taką ofertę mam i jestem zadowolony.

1 polubienie

Play odNOWA
Screenshot 2021-06-24 at 07-22-25 Oferta - Play na Kartę odNOWA Play
A ja czasem miesiącami nie dzwonię :slightly_smiling_face:

Orange w jakimś z ich planów na kartę.
Potem tylko trzeba pamiętać, aby raz na rok przedłużyć ważność konta o rok. Przedłużenie nic nie kosztuje, chyba tylko pierwsze przedłużenie jest płatne 2 albo 3 zł, ale to trzeba by się wczytać ich regulaminy.
Ja mam tak w jednym telefonie, ostatnio doładowywałem go kilka lat temu.

@Radek68 od marca przedłużenie o rok kosztuje 6 zł

W marcu w Orange wejdzie kilka zmian. Będzie trochę drożej, ale i sporo taniej

Mimo to i tak korzystam nadal :wink:

Virgin Mobile - Pre Paid. Kartę nabywasz gratis na karcie masz 10 zł do wykorzystania. Oczywiście trzeba ją zarejestrować aby aktywować kartę. Rok ważności po roku kupujesz doładowanie za 10 zł i masz następny rok ważności i tak dalej. Kwoty doładowań nie używane kumulują się czyli nic nie ginie z konta.

Uuuu, faktycznie. No niby nie tak dużo, bo to 50 gr. miesięcznie, ale jednak nie jest to już bezpłatne.

Ciekawa oferta.
A ile wynosi cena minuty rozmowy i esemes?

A będziesz korzystać z usług czy tylko chcesz numer do odbierania?

Dzwonienie i odbieranie połączeń plus esemesy.

Codziennie?

Nie codziennie.

Jak dzwonić to i tak będzie trzeba co jakiś czas zasilić konto, bo raczej na rok nie da nikt darmowych rozmów w cenie 6-10 zł.

Pewnie pakiety minut i esemesów będą na około 30 dni.

A za 19.90

Korzystam już 2-gi rok. Leci na Plusie i Play. Zasięg wszędzie.

T-Mobile.

W Orange na kartę jest teraz promocja.
Najpóźniej do 27 czerwca 2021 należy wysłać SMS
Wakacje
na darmowy numer
364
I dostaje się za darmo przez 5 dni nielimitowane rozmowy, SMSy, MMSy i 5GB internetu

To policz ile dni w miesiącu, w razie czego w T-mobile jest np. oferta za 1 zł dziennie jeśli wykonasz połączenie / SMS / pow. 5 MB transferu. Jeśli nie, nie płacisz nic. Rok ważności konta od doładowania.

Korzystam z tego pod numerem firmowym na który głównie odbieram połączenia, mój koszt roczny to jakieś 30 zł. Do internetu mam numer prywatny gdzie jest już regularny no limit i abonament.

I na te MB uważaj, ja na braku pakietu szybko wychwyciłem, że ogrom usług w tle zje je w około 4 godziny i uratowało mnie tylko 6 zł na koncie (bo tak by zżarło nawet i 24,99).

Taryfa wciąż jest, ale nie z każdej taryfy Playa będzie się dało na nią przejść bezpośrednio - kodem USSD. Spróbuj przejść najpierw do „Formuła na Kartę” i wtedy powinna pojawić się w menu lub zadziałać pod kodem USSD *163*2# opcja przejścia na taryfę „Rok Ważności Konta” (źródło).

Od siebie mogę polecić to, na co sam jakiś czas temu przeszedłem właśnie z taryfy Play Rok Ważności Konta - Fakt Mobile - masz tam rok ważności konta, ale rozmowy i SMS-y tańsze niż we wspomnianej taryfie Playa. Do Fakt Mobile możesz przejść z taryf Playa kodem USSD *162*12#.

To gdzie kupić starter Fakt Mobile?