strażak… pewnie wiecie co oznacza mój…
Mój avik przedstawia Drizzta, mrocznego bohatera ze świata Forgotten Realms, stworzonego przez R.A. Salvator’a. Mam z nim wiele wspólnych cech :mrgreen: co o nim sądzicie (o avie)
a moj przedstawia zagubionego krolika… ktory jest tak jakby “bez wyjscia” i prosi o pomoc…
pozdrwaiam
Też mam nowy avatarek
Przedstawia mojego nowego pieska ;d
Rottweilerka
a ten to pupa mojej dziewczyny :mrgreen:
Głowa, a że już trochę zwiotczała to reklamacji nie przyjmuje
Mój odzwierciedla mój nastrój i w ogóle moją osobowość
Mój avatar to moje zdjęcie.
lisek ma fajny avatar.
jasne jasne
Akira
Jak słusznie zauważył Jajon jest to skóra (twarz) wycięta z głowy jakiegoś nieszczęśnika, który padł ofiarą pewnego psychopaty. Twój avatar pochodzi z okładki komiksu “Kaznodzieja” Gartha Ennisa, konkretnie z “Nowojorskich gliniarzy”. Świetny komiks, tak na marginesie.
Natomiast mój avatar przedstawia pana z Ministerstwa Głupich Kroków (Monty Python).
Moim avatarem jest grupa antyterrorystów. Każdy pewnie wie od czego są oni. Ustawiłem sobie taki avatar ponieważ mi sie podoba i jest spoko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a mój jest bezradny.
Mój to moja kochana suczka collie Niedługo wrzucę nowy bo już jest duża.
Hellsing.
mój avatar przedstawia jednego z najlepszych polskich hip hopowców Włodiego z Molesty …
A mój to ocena i podpis mojej nauczycielki od Matmy 8) 8)
Mój oznacza wściekłe zwierzę. A podoba mi się avatar rss
mój
Mój av przedstawia żołnierza(klasa Combatant) NIU, na tle z flagi NIU. W prawym górnym rogu napis War Rock(to wszystko z tej gry :mrgreen:), prawy dolny róg z kolei to obrazek przedstawiający mój poziom w grze(4 jak narazie :P)
A mój to… jakby to powiedzieć To po prostu klawiatura