Nasze avatary

Ja mam w avatarze Cedrica Diggoriego (Harry Potter i Czara Ognia), gdyż podobno jestem do niego bardzo podobny.

No cóż mój avatar to folder :slight_smile: co tu więcej mówić :stuck_out_tongue:

Axako to nie przypadkiem drzwi z X-menów2 :stuck_out_tongue: ?

Mój to logo gimpa ponieważ używam go do edytowania grafiki (amatorsko) na photoshopa nie mam kasy (a na razie nie jest aż tak potrzebny trzeba aparat cyfrowy kupić by było co w upiększać itp.) ale w przyszłości się zaopatrzę w aparat a następnie photoshopa.

Heh logo gimpa trochę przerobione ale nie przeze mnie

A mój przedstawia czerwone oko 8)

a mój pistolecik ;]

Mój przedstawia Łowcę Orków z gry Gothic III

A mój avatek oznacza mnie w przedszkolu!

mój avek to screen z Dragon Ball - mojej nowej pasji :mrgreen:

Ja mam postać fantasy zanalezioną na devianart.com

Mój avatar przedstawia najlepszego piłkarza na świecie. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:o dobry to on był w jednym meczu , jest o wiele lepszych piłkarzy tylko niegrają w wielkich klubach (barcelona czy ja wiem czy taka wielka… :x )

a mój Avatar przedstawia żużlowca Wts Sparty Wrocław Hansa Andersena a w tle barwy klubowe …

A mój avatar przedstawia…

Myślę, że każdy wie o kogo chodzi 8)

Mój przedstawia Gawrona czyli mnie - nic był już zajęty.

Właśnie :slight_smile: Wiesz kto to jest?

Żeby nie było OT, mój przedstawia głowę na wyciągniętej ręce wojownika ktory ją trzyma za włosy (sama głowa, bez ciała), stworzony na potrzeby gry fantasy

Mój to oczywiście emblemat _ Wampirów _ z gry Bitefight.pl. Wjatemniczeni wiedzą o co kaman :smiley:

Akira, a nie samą skóę z głowy?

Mój przedstawia nazgula z mojej ukochanej książki “Władca Pierścieni”… tak sssssskarbie… :smiley:

Gordon Freeman z HL2, gdyby ktoś niewiedział :smiley:

Heh, kiedyś oglądałem film Iniemamocni i właśnie w ten sposób powstał mój nick na Forum, a aktualny Avatar robiłem przy pomocy Photoshopa, który jest ściśle związany z Nazwą. Pozdro.

Mój to … moja ulubiona laska … każdy chyba wie o kogo chodzi :smiley: