Mój Avatar wziął sie stąd że jestem fanem Tonego Hawka. Mam nawet deske taką jak on.
U mnie kompromis Linuxa z Windowsem, bo pracuję na Linuxie (Ubuntu) jak i Windowsie XP
A ja mojego zrobiłem z nudów w Photoshopie :mrgreen:
Bardzo mi się spodobał
Ja tam mam prosty ale sympatyczny jastrząb, orzeł albo sokół na avatarze
A u mnie sie zmieniło. Koleżanka Jet wycieła mi ludka z tapety i zmniejszyła do avka.
Dziękuje jej :cmok1:
A ja zmieniłem niedawno avka (tak naprawdę to już z miesiac temu), bo nie pasował do stylu forum - jak wam się podoba? Lepszy od poprzedniego ??
A mi się jakiś koleś do avka wgramolił
A ja mam nowy… nie chciało mi się w przycinanie bawić, więc znalazłam gotowca xD
edit:
Mój avek of course zmieniał się przez jakiś czas…
Na początku miałam taki:
Niedawno był taki:
A teraz… widać na złączonym obrazku
Troszkę sobie przykroiłam na Picasa jakiś obrazeczek i jest. Dlaczego akurat ten? Moje oczy ma jak nic :shock:
W kwestii vortalu informatycznego i forum Dobreprogramy mają u mnie monopol, dlatego umieściłem logo Dobrychprogramów w moim avatarze.
a ja jestem fanem anime Bleach, wcześniej miałem zarakiego kepachi a teraz jak widać kurosaki ichigo jako hollow
a ja mam Anime xD
Mój - opanowanie, kontemplacja. W internecie także przydatna
Mój przestawia Borisa gradowa z serialu Moskiewska Saga ,lobię ten serial :).
Moje poprzednie avatary:
- [*:2o8147bj] Wycinek z tapety
Tux Drinks XP - czyli Tux pijący soczek wciskany z Windows XP, w tamtym czasie bardzo mi się podobał - mój pierwszy avatar na tym forum;
Mój jak widać przedstawia DragonFly (ważkę), która się zmienia dosyć często.
Właśnie tak się dziś zastanawiałem jak widziałem twój avatar, że chyba lubisz te ważki, bo za każdym razem widzę inną w avatarze
Pozdrawiam!
czy tu trzeba coś tłumaczyć
Ta… Mój wziął się od imienia ;]
A ja mam nowy(;
Zdjęcie mnie, robione przez moją dziewczynę (;