Nasze avatary

Mój Avatar wziął sie stąd że jestem fanem Tonego Hawka. Mam nawet deske taką jak on. :stuck_out_tongue:

U mnie kompromis Linuxa z Windowsem, bo pracuję na Linuxie (Ubuntu) jak i Windowsie XP

A ja mojego zrobiłem z nudów w Photoshopie :mrgreen:

Bardzo mi się spodobał :))

Ja tam mam prosty ale sympatyczny jastrząb, orzeł albo sokół na avatarze :slight_smile:

A u mnie sie zmieniło. Koleżanka Jet wycieła mi ludka z tapety i zmniejszyła do avka.

Dziękuje jej :cmok1:

A ja zmieniłem niedawno avka (tak naprawdę to już z miesiac temu), bo nie pasował do stylu forum - jak wam się podoba? Lepszy od poprzedniego ??

A mi się jakiś koleś do avka wgramolił :stuck_out_tongue:

A ja mam nowy… nie chciało mi się w przycinanie bawić, więc znalazłam gotowca xD

edit:

Mój avek of course zmieniał się przez jakiś czas…

Na początku miałam taki:

007oh4.gif

Niedawno był taki:

mediumjq24q147160a69338hg9.th.jpg

A teraz… widać na złączonym obrazku :smiley:

Troszkę sobie przykroiłam na Picasa jakiś obrazeczek i jest. Dlaczego akurat ten? Moje oczy ma jak nic :shock:

W kwestii vortalu informatycznego i forum Dobreprogramy mają u mnie monopol, dlatego umieściłem logo Dobrychprogramów w moim avatarze.

a ja jestem fanem anime Bleach, wcześniej miałem zarakiego kepachi a teraz jak widać kurosaki ichigo jako hollow :stuck_out_tongue:

a ja mam Anime xD

Mój - opanowanie, kontemplacja. W internecie także przydatna :slight_smile:

Mój przestawia Borisa gradowa z serialu Moskiewska Saga ,lobię ten serial :).

Moje poprzednie avatary:

• [*:2o8147bj] Wycinek z tapety
    Tux Drinks XP - czyli Tux pijący soczek wciskany z Windows XP, w tamtym czasie bardzo mi się podobał - mój pierwszy avatar na tym forum;

Mój jak widać przedstawia DragonFly (ważkę), która się zmienia dosyć często. :stuck_out_tongue:

Właśnie tak się dziś zastanawiałem jak widziałem twój avatar, że chyba lubisz te ważki, bo za każdym razem widzę inną w avatarze :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam!

czy tu trzeba coś tłumaczyć :smiley:

Ta… Mój wziął się od imienia ;]

A ja mam nowy(;

Zdjęcie mnie, robione przez moją dziewczynę (;