Nowy? ten sam miałeś w momencie założenia tematu czyli w 2006 roku. Jestem pewien bo zwróciłem uwagę kto jest twórcą wątku, chyba że avatar bardzo podobny.
Może nie wiesz, ale avatary są stosowane do wszystkich postów napisanych przez użytkownika.
Racja, zapomniałem o tym. Zwracam honor
ja ostatnio zrobiłem nowy avatar na podstawie tapety (ktoś chce to mogę upnąć paczki tapet anime, 1024x768, 1600x1200, 1680x1080, 1920x1200 itd.
)
dla niewtajemniczonych to konata z lucky star
Mój powstał po tej “rewelacji” byłej na szczęście już pani rzecznik praw dziecka:
Mój jest od jedzenia produktu firmy danone i jedzenie go w dużych ilościach.
Ja okresowo zmieniłem avatar na tematycznie bliższy zbliżającym się świętom.
A mój avatar przedstawia… mnie Wiecej wyjaśniać chyba nie muszę
A ja swój avatar znalazłem na kompie, bo dawno temu go ściągnąłem z neta A ostatnio dodałem nicka do niego
No a przedstawia komputerowca
Kolejna zmiana: dalej świąteczna tematyka, lecz zamiast dziewczyny anime - popularny Dr Gregory House z kiepskiej jakości czapką. ;]
Mój awatar, chyba nic nie oznacza. Jak kiedyś szukałem awatara to pomyślałem, że będzie pasowała jakaś klawiatura i oto jest.
Mojego avatara ściągnęłam z internetu. Szukałam avatara typu manga anime. I znalazłam.
Suigintou z serii anime “Rozen Maiden”.
Mojego avatara chyba nie trzeba za bardzo wyjaśniać Jestem fanem tej marki, a dokładniej: opel vectra =D> którego zresztą posiadam
Był HeadShoot z CS,jest klub piłkarski
A u mnie?
master_zonk6 ten wątek to przecież informator, a nie zgadywanka
Mój avatar to jeden z ciekawszych fragmentów finału pewnego mundialu w pewnym państwie po zachodniej stronie Polski.
A mój przedstawia… kogoś tam…
Ja już mam przygotowany nowy avatar, ale to w swoim czasie
Mój już drugi rok się trzyma.
Oczywiście ja na nim jestem.