Nasze avatary

Nowy? ten sam miałeś w momencie założenia tematu czyli w 2006 roku.:stuck_out_tongue: Jestem pewien bo zwróciłem uwagę kto jest twórcą wątku, chyba że avatar bardzo podobny.

Może nie wiesz, ale avatary są stosowane do wszystkich postów napisanych przez użytkownika.

Racja, zapomniałem o tym. Zwracam honor

ja ostatnio zrobiłem nowy avatar na podstawie tapety :smiley: (ktoś chce to mogę upnąć paczki tapet anime, 1024x768, 1600x1200, 1680x1080, 1920x1200 itd. :wink: )

dla niewtajemniczonych to konata z lucky star

Mój powstał po tej “rewelacji” byłej na szczęście już pani rzecznik praw dziecka:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ … 80267.html

Mój jest od jedzenia produktu firmy danone i jedzenie go w dużych ilościach.

Ja okresowo zmieniłem avatar na tematycznie bliższy zbliżającym się świętom. :slight_smile:

A mój avatar przedstawia… mnie :smiley: Wiecej wyjaśniać chyba nie muszę :stuck_out_tongue:

A ja swój avatar znalazłem na kompie, bo dawno temu go ściągnąłem z neta :stuck_out_tongue: A ostatnio dodałem nicka do niego :slight_smile:

No a przedstawia komputerowca :slight_smile:

Kolejna zmiana: dalej świąteczna tematyka, lecz zamiast dziewczyny anime - popularny Dr Gregory House z kiepskiej jakości czapką. ;]

Mój awatar, chyba nic nie oznacza. Jak kiedyś szukałem awatara to pomyślałem, że będzie pasowała jakaś klawiatura i oto jest.

Mojego avatara ściągnęłam z internetu. Szukałam avatara typu manga anime. I znalazłam. :slight_smile:

Suigintou z serii anime “Rozen Maiden”.

Mojego avatara chyba nie trzeba za bardzo wyjaśniać :stuck_out_tongue: Jestem fanem tej marki, a dokładniej: opel vectra =D> którego zresztą posiadam :slight_smile:

Był HeadShoot z CS,jest klub piłkarski :slight_smile:

A u mnie?

master_zonk6 ten wątek to przecież informator, a nie zgadywanka :slight_smile:

Mój avatar to jeden z ciekawszych fragmentów finału pewnego mundialu w pewnym państwie po zachodniej stronie Polski.

A mój przedstawia… kogoś tam… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja już mam przygotowany nowy avatar, ale to w swoim czasie :stuck_out_tongue:

Mój już drugi rok się trzyma.

Oczywiście ja na nim jestem. :slight_smile: