Nasze avatary

A mój jest niejako metaforą mnie, bo mam podobnie brzmiące nazwisko, co do nick’a to lubię muzykę klubową, dlatego clubber :biggrin:

Z związku z przekroczeniem 3000 postów zmieniłem avek, nie muszę chyba tłumaczyć co to jest…

Hmmm… Mój avek jest… hmmm… Bardzo lubię grę Prototype i chyba całe te 16 lat czekałem na taką !

Obecnie w moim jest zdjęcie pandy małej (znanej też jako ognisty lis - " firefox"), która dała nazwę bardzo znanej i popularnej przeglądarce internetowej :wink: Zdjęcie to zrobiłem osobiście 29.12.2009 roku w Muzeum Historii Naturalnej w Londynie :wink: Szkoda, ze był to już eksponat muzealny, jednak wyglądał jak za życia.

Mi podoba się mój avatar.Jest to całkowite nawiązanie do nicka :stuck_out_tongue:

Postać z kreskówki Lilo & Stich

Posiadam avart z scalaczkiem (slang) i kondensatorkiem bo lubie sie bawic takimi zabawkami :wink:

A ja mam kalkulator - tak jakoś…

co jest na moim avku to chyba się każdy domyśli :slight_smile:

A ja mam gpu nvidia geforce 6800xt z mojej spalonej karty ;].

Pora trochę odkopać ten temat z czeluści luźnego działu… :slight_smile:

Obecnie u mnie w avatarze widnieje Patchouli Knowledge - mag, intelektualistka i bibliotekarka znana z serii gier Touhou.

Mój wyobraża wiadomo co - bardzo podoba mi się taki krój czcionki. Projekt autorski - wykonany w Gimpie. Może pokuszę się o stworzenie wersji pre-alpha i “kropka” powędruje nad “i” :slight_smile:

Mój obecny awatar ma pewną ciekawą cechę - wygląda zupełnie inaczej w zależności od używanej przeglądarki.

Użytkownicy Firefoksa i Opery zobaczą to co trzeba, natomiast użytkownicy Google Chrome i Internet Explorera będą mogli przeczytać pewien komunikat. :mrgreen:

Poza tym to jest Boon - zmodyfikowany Mario z pewnego japońskiego hacka Super Mario World.

Racja, zauważyłem, że tak jest :wink:

Mój - jakaś kobietka na internecie znaleziona, miałem zmienić, ale jakoś nie mam chęci :wink:

Mój awatar to Cliff Burton. W tym roku mija 25 lat odkąd nie żyje pierwszy basista Metalliki i z tego powodu go tu umieściłem;)

ja mam avatar z wirusem :stuck_out_tongue:

Mój obecny avatar wyraża miłość do klubu żużlowego :smiley:

Pozdrowienia ze strefy Falubazu :wink:

Zmieniłem, kiedyś znalazłem takie coś (ściągam różne rzeczy, które mi się podobają) no i gotowe :wink: Żarówka na tle kolorowych kropek :d

Mój avatar to okładka jednej z płyt zespołu Rammstein.