Nasze avatary

a ja sobie kiedyś siadłem w niedziele i … zrobiłem :stuck_out_tongue:

A mój avatar przedstawia mnie we własnej osobie. Najbardziej podoba mi się avatar usera: @gruby_wieprzek.

Update:

Obecnie mój avatar przedstawia fajnego kotka który (chyba) ziewa czy cuś

:slight_smile:

Wiem, że OT, ale proszę wytłumacz mi o co chodzi na PW.

A żeby nie był OT z mojej strony to mój avatar przedstawia postać (chyab z anime) z pistoletami w płomieniach.W wersji oryginalnej ten avatar był animacja a płomienie się poruszały.Wybrałem go nie dlatego, że lubię anime po prostu dlatego, ponieważ spodobał mi się :smiley:

A to mój, v. 2.0 :stuck_out_tongue:

gruby_wieprzek ma najlepszego avatara :stuck_out_tongue:

umnie jest to wynik kombinacji ma przedstawac malachitowe (kamień) oko:)

Mój avatar przedstawia mnie :smiley:

A mój Goku z Dragon Balla (nie pytajcie dlaczego bo to chyba jasne :wink: ) - zmieniony ponieważ poprzedni avatar nie przypadł do gustu Canaletto i Buniowi :stuck_out_tongue:

Poprzedni avatar - Buka to był symbol czegoś niezrozumiałego, czegoś czego wszyscy się bali ale nikt nie wiedział dlaczego. Buka w muminkach jest symbolem, jednak każdy może go zinterpretować na swój własny sposób, hahaha :lol:

Pozdrawiam

No wreszcie mi sie chciało i poprawiłem moj Avatarek

Jest to to samo co wcześniej ale dodalem napis, ramke i troche kolorów :stuck_out_tongue:

przeglądając teraz temat zauważyłem ze wielu userów zmienilo avatary ale nie dokonało zmiany opisiu. Tak jak pisał Squeet

Mój nowy avatar (tak się dowiedziałem od Myszak’a), przedstawia Vegete z DB…

A wybrałem go dlatego bo mi się spodoał i Bunio mi pomógł w wyborze :slight_smile:

… no to dobra ;)… siadłem na photoshopie i wykombinowałem ; )

Mój avatar przedstawia Zidana jestem jego fanem. :mrgreen:

:mrgreen:

mój avatar przedstawia jabłuszko z napisem neo512 czyli z moim nickiem :slight_smile:

A ja mam nowy :mrgreen: Faramir we własnej osobie :mrgreen:

eee faramir to mięczak. Trzeba było wziąć se jego brata, albo jakiegoś urk - hai.

:expressionless: Mamy dość sprzeczne opinie :roll: Przecież to on ruszył z odziałem Gondorskich jeźdźców w celu odbicia ostatniej lini obrony Minas-Tirith - Osgiliath. Jak dla mnie Faramir to symbol waleczności 8)

Mój to logo zespołu rockowego o nazwie Guns N’ Roses :mrgreen:

Pyra , STEAM to nie gra tylko program 8)

x-awier mylisz sie 8)

jestem wielkim fanem DB i mogę śmiało powiedzieć iz TO NIE JEST VEGETA :twisted:

Jest to cyborg SUPER C-17 po ewolucji (nie wiem jak to nazwać ale w tej formie absorbował energie w postaci fal uderzeniowych za pomocą absorbników umieszczonych na dłoniach :smiley: ). Został on pokonany przez Goku dzięki jego wrodzonej inteligencji :smiley:

Tu macie małe info o nim:

mwsnap0012om5.th.jpg

Żeby to nie był całkiem OT to powiem że mj avatar uległ zmianie gdyż wkomponowałem w niego swojego nicka :slight_smile:

Usunałem wyrazy MOTOR CYCLES. efekt widoczny obok :slight_smile:

Ale trzeba pamiętać, że zrobił to tylko ze względu na ojca (mało doświadczenia - kierowały nim tylko emocje, a tak naraził na pewną śmierć siebie i swoich rycerzy). Nie posiadał tej charyzmy, którą miał jego brat, a tym samym nie potrafił sobie zaskarbić względów ojac. Ten rozpaczliwy atak, był raczej przejawem głupoty, a nie męstwa.

Jak dla mnie to nie ma co zmieniać :mrgreen: