Nfs most wanted

Nie wiem czy taki temat juz byl, ale wydaje mi sie, ze nie.

Wiec porponuje abyscie podzielili sie wrazeniami odnosnie tej gry… co was zaskoczylo poztywnia a co negatywnie;

Wg mnie b. pozanym aspektem gry sa poscigi, moim wymaganiom panowie z EA sprostali, bardzo mi sie podobaja. Natomiast narzekam na wszyskie wyscigi w dzien, jestem na razie przy 45% gry i #6 z Black Listy i jak na razie byly same wyscigi w dzien, zmieni sie to potem? To tyle w sumie z mojej strony, gra wywarla na mnie ogolnie poztywne wrazenie i wrescie mam co robic.

nie zmieni się … to jak z nocą w Underground 2 :slight_smile:

Lol, wazialem sobie zrobilem rodzielczosc na maksa i na monitorze bylo “signal put of range” to wzialem ctrl alt delete i wylaczy;lem nfsa a teraz juz jak wlanczam ta znowu ten napis jak sie zmienia rodzielke nie wchodza do gry? W ogole da sie, bo nie chce mi sie odinstalowywac.

obudził się poprostu leń w Tobie :stuck_out_tongue:

Ech dobra juz odinstalowuje, znaczy teraz to juz instaluje :):). Swoja droga to szkoda, ze wszystko w dzien, popadaja w skrajnosci…:stuck_out_tongue:

Na ilu % jestes i ktory #? Jaki masz wozek? Ja aktualnie mam 911 porshe :D, ekstra jest :D.

Ja mam 82% gry i nr. 1 na Black List. Jeżdze Porsche Carrera GT 8)

ja juz przeszedlem jedzilem najpierw goldem potem audi a3 potem subra i potmtym najlepsym porszakiem :wink: a tak apropo to gierka :wink:

http://rapidshare.de/files/11281003/NFS … d.rar.html przejdzie ktos ten 1 poscig?

Za:

• dynamiczne i calkiem realistyczne pościgi

• grafika

• muzyka

• dostępne bryki

• konkretna fabuła - ścigamy się by odzyskać zwiniętą brykę, a nie po prostu by zostać mistrzem ulicznych wyścigów jak dotychczas

• wywalenie tuningu audio, pneumatycznego zawieszenia, spinnerów i innych tego typu dupereli - robi się brykę tylko do ścigania, a nie i brykę do ścigania i demo car w jednym jak w nfsu2

• zniesienie przymusu tyningu (zwłaszcza wizualnego)

• trochę poprawiony model jazdy

Przeciw:

• model jazdy nadal jest przesadnie zręcznościowy

• mało części do przeróbek karoserii

• wygląd niektórych z tych części (jak dla mnie to niektóre pakiety przeróbek karoserii wyglądają, jakby ktoś poobklejał wóż sklejką)

• Al przeciwników (nadal są połączeni z nami jakąś niewidzialną, gumową więzią - jak zostaniemy z tyłu to bez powodu staną na hamulcu, a jak oni zostaną z tyłu to nie wiadomo skąd dostają olbrzymiego kopa)

• trochę krótka

• dźwięki silników - jest ich po prostu mało - Pontiac GTO brzmi identycznie jak Ford Mustang GT

aj tez juz przeszlem i jezdze najlepszym porsche

Negatywnie to,że niema modelu zniszczeń … Napaliłem się, że to będzie cudeńko a okazało się, że to niewiele ulepszony NFS Underground tyle, że w dzień … :stuck_out_tongue:

Jest ,ale delikatny. :wink:

Jest, ale tylko dla gliniarzy :smiley:

Co to za frajda jechać 350km/h i walnąć czołowo w Ciężkiego SUVa i przy tym wyjść bez znacznych utrat na fizyce jazdy itp.???

To mi sie nawet podoba :stuck_out_tongue:

Wg. mnie zniszczenia samochodów gracza to jest największy minus tej gry :? Pomine już ten tuning do którego niemam zbyt wielkich zarzutów :wink:

PS. Jak tego modelu zniszczeń nie poprawią w następnych częściach to będe lekko zdenerwowany ](*,)

PEACE!

Ja już mam 89% w karierze i mam 12 samochodów. 1. Eclipse, 2. M3, 3. Carrera GT, 4. McLaren SLR, 5. Mustang, 6. Ford GT, 7. Murcielago, 8. 911 Turbo , 9. DB9, 10. Elise, 11. Impreza, 12. Viper. Miejsce już pierwsze i tylko mi zostały wyścigi które nie były potrzebne do dalszego przechodzenia gry. Co do samej gry. Jest fajna, ale nie zachwyca. Zamiast dodać części to jeszcze je zabrali. Dla mnie minusem jest również gra tocząca się w dzień. Troche dziwny model jazdy, w porównaniu z U2 jest bardzo nadsterowny. Dla mnie również wadą jest brak hamowni jaka jest w U2. Trochę bezsensownie wybrane autka. Szkoda że nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. A co do zniszczeń to gdzieś czytałem, że nie ma ich dlatego bo EA nie wykupiło na to licencji, innymi słowy firmy motoryzacyje na to się nie zgodziły

PS. Wie ktoś jaka będzie kolejna część?? Ja czytałem że ma to być Underground 3, ale czy to prawda??

POZDRO :twisted:

Duży + dla gry to to że jest mniej tych wyścigów w których jezdzi sie okrążenia a więcej tych takich na trasie np. jakiś odcinek

Fajna grafa ale troche nie dorobiona jak na takie wymagania

Takich rzeczy dowiesz sie z :arrow: nfs.com.pl

Narazie ten sajt nie działa, ale wkrótce powinien :wink:

Co do zniszczeń :arrow: EA ma tyle kasy, że mogą sobie pozwolić na taką licencje :x Zapewne tutaj o kase chodzi :stuck_out_tongue: Jak zwykle :D:P

Macie coś ja sobie jade BMW :rofl:

Chodzi raczej o to, że po przebiciu się przez blokadę policyjną przy 300 km/h niewiele by z auta zostało. Że o czołowym zderzeniu z Tirem/ścianą/ciężkim SUVem nie wspomnę.

Mi się ta gra zabardzo nie podoba… Nie można dobrze tuningować aut, EA pracowało więcej nad policją. Mam kierownice i w ogóle nie ma efektu jak jedziesz, w Undegroundzie jest fajnie na kierowica się super gra. Moim zdaniem najlepszą wersją jest Underground 2