NFS ProStreet ogromny problem! proszę o pomoc :(

czy ja mówiłem że jest płynnie mi tam to nie przeszkadza

chce dawaj

Złączono Posta : 23.11.2007 (Pią) 22:51

nie tnie się przynajmniej :stuck_out_tongue:

Wcale :slight_smile:

Właśnie dlatego kiedyś już powiedziałem " nie tnie się - to pojęcie względne )

http://rapidshare.com/files/71810556/nf … -58-34.AVI

znośnie ?

no pokaż mi w kturym miejscu mi się tnie bo w wyścigach napewno nie przynajmniej ja tego nie odczuwam :stuck_out_tongue:

w kturym to może i nie bo ogólnie zwalnia w całym wyścigu.

naprawde nie widze róznicy pomiędzy tym co ty zaprezentowałeś a moimi filmikami z gry i do tego nie umiesz jeżdzić jeszcze :stuck_out_tongue:

:expressionless:

Ja tam nie jeżdżę tylko rozwalam auto.

no serio takie szczeguły jak to wy widzicie to naprawde mnie nie obchodzą jak dla mnie to rużnicy nie ma ale dla takich maniaków gier jak ty to pewnie nie mógłbyś grać na takiej jakości

Przecież to małe dziecko potrafi… dostrzec… że różnica jest. No ale Ok nie ma tematu.

cwaniak Jest różnica i to spora.

btw // popraw te błędy, bo aż w oczy kole :shock:

w czym w jakości czy w szybkości działania ???

chyba podczas ładowania się gry bo u mnie to trwa 5 min a u ciebie 20sek.

bo podczas wyścigu przecie normalnie chodzi

Jak może chodzić o jakość ? Przecież to jest nagrane programem i skompresowane to wiadomo że w grze takiej jakości nie ma.

Nie widzisz że u Ciebie tnie i zwalnia ?

To normalnie chodzi :o

No wybacz ale nie chodzi normalnie, trochę się tnie i zwalnia to wszystko jest spowodowane przez procesor.

ta a może przez kartę sieciową :stuck_out_tongue: ja myśle ze raczej przez ram ale jak kupie 1 gb ramu to wtedy pogadamy

może i tak ale takie ilości tego to raczej nie przeszkadzają w graniu nie

O czym ?

Przyrost wydajności będzie (o ile w ogóle będzie odczuwalny) na poziomie ~5FPS.

Nawet jak teraz byś włożył jeszcze 3GB ramu to i tak procek nie pozwoli tego wykorzystać, bo gra będzie haczyła nadal przez proca, a ram będzie nieużywany.

a jakbym proca se podkręcił tak do 3700 to wtedy pewnie lajtowo by chodzilo nawet nie ???

Nie wiem, nie jestem wróżką.

Osiągi przy podkręcaniu mogą być różne, i nie wiadomo ile Ci się uda wykręcić, takie założenie że pójdzie do 3700 jest błędne, i w praktyce może się nie sprawdzić.

Najpierw to sobie zobacz jaki masz zasilacz przed kręceniem, żebyś czegoś nie zjarał.