NFS: Shift ustawienia acadowe

jakie ustawienia prowadzenia wybrac aby samochody zachowywaly sie tak jak w Most Wanted albo w Undercover czyli arcadowo?

arcade to przeciwieństwo symulatora, tak?

poziom trudności jazdy na najłatwiejszy (normalny) i włącz wszystkie wspomagania jazdy (kontrola trakcji, abs itd… prócz asysta kierowania/hamowania, chyba, że chcesz, żeby Ci sam, samochód hamował albo pomagał przy skręcaniu). Bardziej arkadowo nie będziesz miał :slight_smile:

tak, ale Shift to ani arcade ani sim tylko coś po środku.

ale bliżej ma do symulatora, bo naprawdę ciężko się jeździ na klawiaturze :slight_smile:

Rayearth , na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem tematu do śmietnika.

dzieki za podpowiedzi

Areh, tu --> raid-dodatkowych-dyskow-t347515.html byla juz dluga dyskusja na ten temat. nie moge pisac polskich znakow bo ich nie mam. nie moge zmienic klawiatury, nie moge tez doinstalowac.

spójrz prawdzie w oczy jesteś słaby i ta gra nie jest dla Ciebie.

A Ty w Shifta grałeś, że innych oceniasz?

ciesze sie ze interwencja moda sprawila ze zmieniles podejscie nieco.

slaby nie jestem bo juz okolo 40% gry przeszedlem i tylko pare wyscigow musialem powtarzac. zwyczajnie nie odpowiada mi styl jazdy zaprezentowany w shifcie. gra probuje nasladowac rzeczywistosc a jej cala koncepcja (wyscigi furami za cene niektorych domostw na torach??? gimme a break…) + kiepskie prowadzenie wcale nie jest zgodne z ta rzeczywistoscia.

tak :slight_smile:

przeszedłem juz 1 i 2 poziom

ustawienia przeciwników na średnie

pomoc w sterowaniu i hamowaniu wyłączone

kontrola trakcji na low

ABS włączony :slight_smile:

ale ja jestem graczem, a nie jak niektórzy szukają tylko sposobów by ułatwić sobie grę :roll:

Heh, ja jestem jak na razie na 2 poziomie, jeżdze Camaro :smiley: Pomoc w hamowaniu i sterowaniu tez wyłączona, AI przeciwnikow medium, ESP i ABS włączone.