jakie ustawienia prowadzenia wybrac aby samochody zachowywaly sie tak jak w Most Wanted albo w Undercover czyli arcadowo?
arcade to przeciwieństwo symulatora, tak?
poziom trudności jazdy na najłatwiejszy (normalny) i włącz wszystkie wspomagania jazdy (kontrola trakcji, abs itd… prócz asysta kierowania/hamowania, chyba, że chcesz, żeby Ci sam, samochód hamował albo pomagał przy skręcaniu). Bardziej arkadowo nie będziesz miał
tak, ale Shift to ani arcade ani sim tylko coś po środku.
ale bliżej ma do symulatora, bo naprawdę ciężko się jeździ na klawiaturze
Rayearth , na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem tematu do śmietnika.
dzieki za podpowiedzi
Areh, tu --> raid-dodatkowych-dyskow-t347515.html byla juz dluga dyskusja na ten temat. nie moge pisac polskich znakow bo ich nie mam. nie moge zmienic klawiatury, nie moge tez doinstalowac.
spójrz prawdzie w oczy jesteś słaby i ta gra nie jest dla Ciebie.
A Ty w Shifta grałeś, że innych oceniasz?
ciesze sie ze interwencja moda sprawila ze zmieniles podejscie nieco.
slaby nie jestem bo juz okolo 40% gry przeszedlem i tylko pare wyscigow musialem powtarzac. zwyczajnie nie odpowiada mi styl jazdy zaprezentowany w shifcie. gra probuje nasladowac rzeczywistosc a jej cala koncepcja (wyscigi furami za cene niektorych domostw na torach??? gimme a break…) + kiepskie prowadzenie wcale nie jest zgodne z ta rzeczywistoscia.
tak
przeszedłem juz 1 i 2 poziom
ustawienia przeciwników na średnie
pomoc w sterowaniu i hamowaniu wyłączone
kontrola trakcji na low
ABS włączony
ale ja jestem graczem, a nie jak niektórzy szukają tylko sposobów by ułatwić sobie grę :roll:
Heh, ja jestem jak na razie na 2 poziomie, jeżdze Camaro Pomoc w hamowaniu i sterowaniu tez wyłączona, AI przeciwnikow medium, ESP i ABS włączone.