Witam będę seplenil na klawiaturze bo pisze z fona. więc tak klawiatura ani MYSZ nie działa mi na WINDOWSIE 7 więc chce cofnąć Windows 10 mam recovery mam Windows.old na dysku z win 10 chciałem tryb awaryjny w 7 ale też nie działa MYSZ. JAK COFNAC TEN Windows 7 lub 10 /// w trybie awaryjnym nie działa klawiatura ani MYSZ nie mam też bootowalnego pendrive z winem 7.
Mam opcje odzyskiwania win 10 lecz tylko mogę cmd. Pomocy
Strasznie zagmatwałeś. Poświęć chwilę na obycie z telefonem i popraw swoją wypowiedź stosując przecisnki i kropki we właściwych miejscach - tak by zdania były czytelne.
Mysz nie działa na Win 7, więc chcesz cofnąć do Win10 ? A nie odwrotnie ?
- Popraw tytuł tak aby opisywał TEMAT problemu.
- Edytuj Post i napisz go zrozumiale.
W przypadku nie zastosowania się do powyższych zaleceń temat trafia do kosza.
lordjahu chce cofnąć Windows 10 bo na 7 nic nie działa Touch pad klawiatura MYSZ na wszystkich USB mam partycje recovery lecz nie mog3 cofnąć tak normalnie przez przywracanie systemu bo mam win 7 jakos cmd to trzeba z Windows old przywrócić
Weź Ty człowieku napisz to po ludzku, bo nie idzie zrozumieć co chcesz osiągnąć. To że piszesz z telefonu nie znaczy żę nie możesz używać znaków interpunkcyjnych.
chodzi mi o to by cofnąć wina 10 z wierszu poleceń z folderu Windows.old albo naprawić MYSZ i klawiaturę w WINDOWSIE 7 bo nic nie mogę klikać nawet w trybie awaryjnym nie mam punktu przywracania
Pytanie takie - czy te systemy są obok siebie czy robiłeś upgrade Windows 7 do 10 w ciągu ostatnich 10-14 dni?
robiłem downgrade z 10 do 7 i teraz chce cofnąć 10 z Windows.old albo w cmd recovery hp bo jest partycja recovery
Podłącz jakąś dodatkową mysz na usb i skorzystaj z tego:
Zapisz jako iso na dysku. A potem wypal na jakieś płycie DVD. A później to na czysto postaw system.
Recovery może na ekranie startowym włącza F11 lub podobny jak napisali jaki (i oczywiście nie uszkodziło go uaktualnienie do Windows 10).
Tyle, że z niego raczej nie zrobisz kopi danych i być może nie będzie opcji by zachowało je jak są na partycji systemowej.
wy nie rozumiecie że nie działa MYSZ dodatkowa ani touchpad ani klawiatury? nie mogę przywrócić bo jest Windows 7 w cmd w tych opcjach odzyskiwania tych z Windows 10 takie coś mam i tylko wiersz polecenia bo nie da się przywrócić bo jest tylko Windows 7 w którym nie ma ISO i przywracania
jakieś pomysły?
wszystko próbowałem tylko cmd działa cały czas mówię
Otwórz wobec tego Wiersz poleceń i wpisz tam:
DISM /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Nic nie daje dostałem się do rejestru da radę tam włączyć myszkę w tym WINDOWSIE 7?
error 50 z tym dism
error 50 z tym dism
- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-update/error-50-dism-doesnt-support-servicing-windows-pe/63d72447-ee95-4ebe-a4bc-1c6053140309
- https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/a0b32e32-9d87-40f9-a6f2-139fb78de0b1/dism-source-cannot-be-found-does-not-support-winpe-with-online?forum=win10itprogeneral
Znaczy tyle że powinna być zmodyfikowana komenda pod konsole cmd z opcji zaawansowanych.
Właśnie to chciałem wiedzieć!
da się w jakiś sposób uruchomić te myszkę w WINDOWSIE żeby działała przez rejestr zainstalo2wl3m sterownik na Touch pada zrestartowalem jak jeszcze działała no i restar5 i MYSZ zamarla
driver ten nazywał się synaptic czy jakoś tak zaraz powiem dokładną nazwe
Sterownik płytki dotykowej Synaptics TouchPad