Nie działa news na portalu

Może jak kiedyś Opera 15 i wykop - każdy link się wywalał z jakimś błędem pamięci i błąd naprawiono w Operze i raczej wykopu nie naprawiano.

https://www.browserstack.com/ - do 30 minut można przetestować jak się ma artykuł w Writualizowanym MacOS i Safari (niestety darmowa wersja może mieć ograniczenia co do aktualności czy dostępności systemów).

Nie znam się dobrze na OSX - ale wg. mnie wtyczka jest włączona, jedynie dodałeś do ‘białej listy’ dobreprogramy.pl - pomijając już fakt, że adres jest w www.dobreprogramy.pl (nie wiem, czy dodanie dobreprogramy.pl podchodzi pod wildcard (*.dobreprogramy.pl - to spróbuj dodać do białej listy), to dostałeś wyjątkowo prostą radę - WYŁĄCZ plugin/dodatek/program.
Jak nadal uważasz, że znalazłeś ciekawy temat do analizy - na forum jest chyba gałąź OSX (nie pamiętam, nie chce mi się szukać) - tam na 100% znajdziesz ludzi, którzy Ci to przetestują i powiedzą, czy też im się pojawił problem.
Czy jest jeszcze coś, czego nie rozumiesz w tym temacie i można Ci jakoś pomóc w tym problemie, czy można uznać dyskusję za zakończoną?
Jak uważasz, że ktoś Cię krzywdzi/są tu źli ludzie/nikt Cię nie rozumie itd. - załóż proszę dodatkowy wątek (np. w dziale ‘O portalu’) i co uważasz za problem tego miejsca.

O odinstalowaniu/wyłaczeniu AdGuarda napisałeś dopiero, jak Cie upomniałem i wcześniej sugerowano Ci być wywalił AdGuarda w ogóle, a Ty się uczepiłeś.

Tyle i aż tyle, a Ty dalej robiłeś podjazdy do osób, które chciały Ci pomóc. Mamy się domyślić, ze zrobiłeś wszystko o co Cię proszono?

Potrzebny jest taki kolejny wątek? Ile to już takich tu było i nie wniosły nic.

1 polubienie

Proszę zamknąć temat, koniec prowokacji przez moderację w tym temacie.

Skoro temat nie zamknięty to może kogoś zainteresuje.

17 września Apple zaktualizowało w MacOS High Sierra Safari do wersji 12.0, wgrany ponownie AdGuard Bloker jak rozszerzenie dla Safari i news działa:

Może udało się naprawić błąd w silniku WebKit.