Mam wielki problem. Gdy próbuję zagrać w jakąkolwiek grę, nie pokazuję mi się nic, ale podejrzewam, że problemem jest DirectX.
Gdy próbuję zagrać w jakąś grę są błędy z plikami, takimi jak D3dx9_43.dll, lub D3DCompiler.dll, itd.
Jednakże jeśli jest to przez Steama, to albo w ogóle nie włącza mi się gra, albo mnie z niej wywala.
Ale gdy próbuję zainstalować DirectX 9.0, wyskakuje mi błąd typu: “Nie można zaufać plikowi cabinet”,
Gdy instaluję te pliki na jakieś stronce .dll i umieszczam w SYSWow64 (Czy jakoś tak), wyskakuje błąd o niepoprawnym otwarciu gry.
Posiadam Windows 10.
Robiłem skany dysku, wszystko ok!
Na innym forum podpowiadali mi abym zrobił testy w aplikacji FRST, napisali mi, że wszystko okej, a potem już echo, nie pomogli mi, dlatego pytam się was, co mam zrobić?! Nic nie pomaga!
Nie mogę nawet antywirusa pobrać (Mam już jakiegoś, ale skończyła mi się licencja i postanowiłem przenieść się na innego) i nawet instalatora nie mogę włączyć!
Jestem załamany, nie mogę prawie nic zrobić na laptopie oprócz przeglądania internetu, robienia jakiś podstawowych rzeczy i grania w jakieś słaby gierki.
Nie wiem co mam zrobić, pomocy!