Jeszcze przydałoby się uruchomienie z normalnego odtwarzacza. Tak jak mówiłeś, że u kogoś masz możliwość sprawdzić to rozwiązanie.
Po prostu nie ma tych plików na płycie.
Też sobie zaczynam o tym myśleć, ale dla pewności niech wrzuci płytę do zwykłego odtwarzacza, jak powiedział, że ma taką możliwość u kogoś.
Tak, sprawdzę dziś po pracy około 20ej. Raczej nie wydaje mi się, żeby tych plików po prostu nie było na płycie. Kupiłem ją w Empiku, więc jest oryginalna na bank. No i widać pod światło gdzie kończy się 1 sesja i gdzie zaczyna druga. Tylko tej za cholerę żaden program nie widzi.
Problemem może być fabryczna wada. W empiku reklamuj, że produkt nie spełnia twoich oczekiwań, bo ma braki i wymień te braki i pokaż, że one są wymienione na opakowaniu. I empik musi uznać reklamację.
Sorry, że nie czytam całości, ale to nie jest czasem płyta dwustronna?
Dobre pytanie.
Autorze tematu, pokaż górę tej płyty.
Jeszcze raz piszę
Sometimes computer CD-ripping programs (particularly cdparanoia and CDBurnerXP) have problems ripping some enhanced CDs, especially those that have the data in a separate section after the audio section. These CDs have the data 11,400 sectors (2m32s) after the audio, but some CD rippers may try to rip this blank section with the last track; the end result is that the ripper stalls during the last track or simply reports errors.
Prosze sobie to przetłumaczyć.
Poszukaj jakiegoś starego programu do odtwarzania CD i uruchom go w trybie zgodności z win 7. potem spróbuj.
Ta płyta jest w wersji CD, Enhanced więc dowiedz się co to i jakie z takimi były problemy.
A może być tak, że autor posiada zbyt prosty napęd CD/DVD nie potrafiący odczytać płyt nagranych jako CD-extra?
Znalazłem jeszcze taki fragment z 2006 roku z forum jak odczytać CD-extra:
“W AnyDvd trzeba było odznaczyć opcję dla płyt audio “Usuwaj zabezpieczenie z płyt Audio CD”. Po odkliknięciu tej opcji, sprzęt zaczął widzieć pliki video na tej płytce. Zaraz zabieram się za oglądanie:)”
To stara technologia z lat 90-tych. Tu problem jest raczej odwrotny. Dzisiejsze napędy mają problem z rozpoznaniem.
Musiałem czekać zanim strona mi pozwoliła odpowiedzieć, bo wyczerpałem limit odpowiedzi jako nowy użytkownik forum… Masakra jakaś. Płyta jest jednostronna, co potwierdza zdjęcie

Jeszcze potrzebne jest wiedzieć czy ten odtwarzacz u tego kogoś, co mówiłeś, też nie będzie widzieć tych samych plików.
Ale według mnie i Windows i napęd optyczny w komputerze nie powinien mieć problemów. Ale zobaczymy.
Zwykły odtwarzacz DVD w ogóle nie chce odtworzyć płyty. Nawet sesji z muzyką nie ma. Testowałem jeszcze na dwóch komputerach. Jeden z Windowsem 7. Nic… Nie da się dostać do sesji nr 2. No, niestety. Ja już się poddaję. Pliki są na płycie na bank, ale to jest stara technologia i chyba nie ma możliwości, by odtworzyć to na współczesnym sprzęcie. Dziękuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie
Próbowałeś tego programu?
Zrobiłem, jak pisałeś, niestety to również nie pomogło… Ale bardzo dziękuję
Tak, próbowałem. Niestety bez skutku.
Może ta płyta fizycznie nie ma tych plików i trzeba reklamować jako niezawierającą tego co jest w opisie produktu?