Ja już jestem na studiach Mam już to za sobą ale jak sobie przypomnę moją Babę od chemii to aż gorąco mi się robi :twisted:
kosz
Hmm… zwykły taki post… a ile wspomnień przyniósł xD
ja mogę od siebie że najlepiej chodzić do nauczycielki, nauczyciela i próbować może się uda albo sie zlituje i wstawi 2 za to że się starałeś i łaź za nauczycielem i truj mu cały czas d… że chcesz jakieś zagadnienia na jakie masz sie nauczyć z własnego doświadczenia wiem że najtrudniejsza w szkole była 1 kl gimnazjum potem z górki nawet teraz jak chodzę do technikum to jest lepiej mimo że strasznie wymagający są nauczyciele szczególnie przedmiotów zawodowych bo gadają że oni za nas nie zdadzą egzaminu na technika
umnie raz w klasie była taka sytuacja że z matmy w 3 kl gimnazjum było 5 osób zagrożonych i na ostatnią poprawe przyszła jedna osoba napisał nauczycielka wzieła kasrtkei niesprawdzając wpisał 2 na koniec a tamci niestety mieli “kampanie sierpniową” i dostępu do szkól do których chcieli iść mieli ograniczony
a tak w ogóle 4 przedmioty 4 tygodni do końca roku szkolnego czyli jeden przedmiot na tydzień
Eee już może 3 xD
no widzisz 3 a z dwoma możesz jak sie zgodzą nauczyciele mieć sierpień i masz 2 miechy na naukę
4 przedmioty to nie tak dużo
dzisiaj moja wychowawczyni podliczyła i na 27 osobową klasę, wszystkich zagrożeń jest 30… to dużo czy mało?
Malutko … u nas w klasie na 24 osoby tak liczę ze jest ponad 70 zagrożeń dla mnie to patologia
Ja studiuję systemem zaocznym :evil: ale nie ma łatwo teraz mam tyle nawalone że ledwo się wyrabiam. Jeżeli chodzi o imprezki to lepiej żebym na nich nie był bo jeszcze se jakiego dzieciaka zafunduję nie wiedząc z kim :hahaha: . Z kumplami lubię od czasu do czasu pójść na piwko 1 lub 2
Sicu (Final), Co masz z Biologii ?? Chętnie prosto i zrozumiale wytłumaczę na gg
A gdzie ty tyle przedmiotów znalazłeś?
Ja uczę się w 1 klasie liceum profilowanego na bardzo ciężkim kierunku jakim jest ekonomia i administracja. I mam tylko 1 zagrożenie z którego wylazę - a jest nim matma. Ale nie ma się co dziwić - materiału jest tak dużo i jest on tak ciężki ze aż głowa boli :?
Hehe A ja myślałem że najgorzej mają Biol-Chem-Fiz …ale to tylko moje zdanie …
-Sama chemia to jest taki ogrom wiedzy że… O samej bud atomu schodzi ~ 1 semestr
-Biologa - wiele pojęć wiele procesów itp.
-Fizyka - zadania i wzory… rysunki i kombinejszyn
Taki mały OT :lol:
Huh mamy tak “przemiłą” jędze z historii i wosu, że 4 u niej to cud. W tym roku z tych 2 przedmiotów wychodzi 3, no ale w 2 klasie gimnazjum odchodzi na emerytuję ![-o<
Czy można starać się o czerwony pasek z dwoma trójami na świadectwie?
w 1 gim , 4 zagrożenia… padaczka… jak tak będziesz jechał to daleko nie pociągniesz ;]
ja to mam kiepsko… 1 LO , 4 zagrożenia :]
Dreambrain , możesz się starać, ale oprócz tych dwóch trójek musisz mieć jakieś 6, a reszta 5. Przynajmniej tak mi się wydaje…
buahuahahah zagrozenie z wos to juz trzeba byc zdolnym :D:D:D
W szkole chyba nie ? :x :x :x
1)matma
2)polski
3)angielski
4)niemiecki
5)biologia
6)chemia
7)wf
8)infa
9)religia
10)fizyka
11)wos
12)plastyka
13)muzyka
14)hista
15)technika
16)geografia
Wszystkie które się wliczają i mają własną ocenę
Żebyś ty widział co za facet nas uczy
nie wiem ja w gimnazjum z wosu mialem 6… a wcale jakiś orzeł nie jestem…