Kwestia czasu, kiedyś się ołówek pojawi I co z tym sterownikiem klawiatury?
nie działa. Zainstaluje Linuxa
Skoro sam instalowałeś system to pewnie masz jakiś bałagan.
Jeśli chcesz instalować Linuxa zamiast odpalić go w wersji live…to znaczy, że za bardzo nie zależy ci obecnie na twoim zainstalowanym systemie.
Wychodzi więc na to, że najlepszą opcją będzie zrobić przy pomocy narzędzia Microsoftu bootowalny pendrive z najnowszą wersją Windows 10.
Potem zainstalować jedynie sterowniki ze strony wsparcia Acera do twojego modelu lapka, których nie zainstaluje system sam za pomocą Windows Update i po kłopocie.
Pobrać jeśli nie zrobi to Windows automatycznie panel Realteka, NVIDIA i Intela ze sklepu Microsoftu i tyle.
Jasność powinna działać.
Jeszcze nie zainstalowałem bo mi się pobierał linux xD
zrobie tak jak napisałeś tylko póżniej troche
No to pobierz i zrób sobie teraz jeszcze tego pendriva za pomocą narzędzia Microsoftu z Windows 10, skoro masz jeszcze Windowsa.
Na linuksie może użyć ventoy lub Ether.
Zanim będziesz się bawił w linuksy lub tracił czas na przeinstalowanie systemu, odinstaluj najpierw sterownik monitora w Menedżerze urządzeń i zainstaluj ten domyślny. Jak usuniesz usterkę, wtedy ewentualnie reinstaluj system.
Chyba poszedł już w instalację Linuxa…
Skoro miał napisane, że może być to sterownik monitora a jednak tego nie sprawdził.
Nie. Dopiero wstałem, więc dopiero zacznę coś robić. Wczoraj już nic nie zrobiłem.
KONIEC. Dziękuję za każdą pomoc. Zadziałało po zainstalowaniu sterownika z opcji zaktualizuj sterownik i „Pozwól mi wybrać”
Monitora?
Tak
Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.