Nie bądź taki “cfany”, Żabciu :lol:
Zaszyję kieszenie :mrgreen:
Nie bądź taki “cfany”, Żabciu :lol:
Zaszyję kieszenie :mrgreen:
Spiż rlz
Ja bym chciał podziękować wszystkim którzy przyjechali. Naprawdę super ludzie. Kapitalne klimaty, szczególnie przy ognisku.
Zimno było, “wilgoć” atakowała z każdej strony ale się nie daliśmy
My może nie… ale jeden parasol presji nie wytrzymał.
Młody widać był i niedoświadczony.
Tak samo ławka. A w ogóle… :hahaha:
Który to popsuł ławke?
było nas wielu nawet jeden pan z czerwoną smyczą :mrgreen:
Oj zaraz się wszyscy dowiedzą od czego jest 4 przy “wacek” :mrgreen:
o, to była jakaś teoria na ten temat? ominęło mnie chyba =P
poza tym… Żabciu nie wytrzymały dwa parasole Adobe niech nadal robi oprogramowanie, a nie sponsoruje parasole =P
Airborn jak tak możesz pisać hehehehe
Jak można przeczytać w aktualizacji do newsa, przygotowujemy obszerną fotorelację ze Zlotu. Dzięki Waszej uprzejmości (m.in. Monczkin, zagorskid, Jarek_OSW) materiał będzie naprawdę kompleksowy Przyznam, że kilka fotek jest naprawdę cudnych Po wstępnej selekcji materiału okazuje się, że mamy tylko kilka zdjęć z rejestracji, a np. żadnego z basenu. Jeżeli ktoś ma fotki z tych miejsc proszę o kontakt.
Wiem drogi Erbornie.
Drugi pękł zaraz po śniadaniu w niedzielę.
Jak widzisz byłem naocznym świadkiem obu tych tragicznych wydarzeń.
BTW
Jeśli jeszcze raz napiszesz do mnie “żabciu” naślę na Ciebie Bocziego.
Już Ty dobrze wiesz co on Ci może zrobić…
Dobrze, że daleko od Warszawy mieszka… Żabciu :mrgreen:
i to chyba z mojej winy
To było śliczne… “Zaraz zobaczymy czy wytrzyma”, “o jednak nie wytrzymał”
Szacun wacek
czemuz, az czemuz nikt nie powiedzial przed zlotem ze za krytykowanie microsoftu sa srogie cielesne kary ?? :lol:
na szczescie razem razniej…
z lewej ja (penguin, na potrzeby forum penguin11), oraz po prawej… po stokroc wybacz, ale zapomnialem nicka :/, pamietam imie, a nawet awatar, ale niestety nie to co najwazniejsze.
po prawej jest rmarciniak
Niektórych atakowała suchość ust… ;>
Frog
A dresy bez kieszeni chyba znasz… Zabciu? :mrgreen:
Ja też bardzo dziękuję za zlot i za tę cudowną atmosferę którą wszyscy stworzyliście, dawno tak dobrze się nie czułem jak z wami, dawno też nie miałem tak dobrej zabawy, a tej najwięcej dostarczyli mi dwaj panowie:
ten który stworzył misia-zmutowanego misia-yeti wygolone na klacie i z wiadomych względów pan z Microsoftu
Aż mi go przez chwilę było nawet żal :mrgreen: Ciekawe dlaczego tak szybko zniknął…? :mrgreen: I czy mu w tym przypadkiem jakiś user nie pomógł
zagorskid
Dzięki za tę paczkę w 2 megapixelach
Nie mogę doczekać się następnego zlotu
I było, oczywiście jakby to powiedział Lisek: Fajnie :lol:
A niektórzy przyszli i poszli tak szybko, że nawet nie było czasu z nimi pogadać… :clever: [-( :lol: