Odinstaluj sterownik (C-Media), który zainstalowałaś przed chwilą (START -> Panel sterowania -> Dodaj/Usuń programy). Po odinstalowaniu uruchom ponownie komputer.
Pobierz i zainstaluj SIS7012 Audio driver (przed pobraniem wybierz z rozwijanej listy Poland i kliknij na przycisku DOWNLOAD NOW ).
nie wiem jakm cudem ale winamp zadziałał i nic nie zrobilem tylko znów go włączyłem :shock: ale i tak nie moge dac głośniej bo zniknęła mi ikonka w prawym głośności w prawym dolnym rogu a gdy wchodze przez panel ster.w głośności to nic nie mogę ustawic-co się stało?a jak mam odłączony kabel od głośników to same głosniki w laptopie nie działają… seba help
działaaaa:)jest ikonka,w panelu sterow.-głosności wszystko jest wwwwwieeeeeelkie gratki dla ciebie =D>
ps.jeden koles zmieniał mi w laptopie system z Visty na XP-problem w tym że z boku mam jeszcze przyciski-glosnosc,przewijanie itp.do filmów i muzyki i one po zmianie nie działają,powiedziano mi że nie będą działac bo działają tylko na Viscie-mogłbys z tym problemem też pomóc? ![-o<
mam dalej ten sam problem zrobiłem wszystko jak było napisane w odpowiedzi na mojego poprzedniego posta,teraz co 10-15min lub gdy wyłącze kompa muszę sciągać sterowniki z Acera i potem jest dalej to samo-dlaczego?proszę pomóżcie… ![-o<
Seba86mu zainstalowalam wszystko co mi napisales i dzwiek chodzi dopoki nie wylącze laptopa. Kiedy go wyłącze i włącze to znowu przy otwieranu np. muzyki wyskakuje ten sam błąd z DirectSound
Spróbuj zainstalować sterowniki w trybie awaryjnym (przed rozpoczęciem ładowania systemu naciśnij klawisz F8, aby przejść do trybu awaryjnego). Po instalacji sterownika w trybie awaryjnym uruchom ponownie komputer i przejdź do trybu normalnego.