Również mam taki problem.
Płyta główna: ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Karta dźwiękowa: SiS 7012 Audio Device
Z góry dziękuję za pomoc.
Również mam taki problem.
Płyta główna: ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Karta dźwiękowa: SiS 7012 Audio Device
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam,mam problem ten co wszyscy.Zrobilem format i nie mam sterownikow.Błagam o pomoc.moj nr gg 10196481
Wczoraj zrobiłem formata, zainstalowałem wszystkie sterowniki lecz dźwięku nie ma
Mam ten błąd co wszyscy, którzy tutaj pisali.
Płyta główna: chipset Radeon Xpress 1250. Karta dźwiękowa zintegrowana, realtek ale nie znam modelu bo w everescie się nie wyświetla.
Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Rozumiem, że laptop? Podaj jego model.
Właśnie nie laptop. Chipset do laptopa, ale ojciec sobie zrobił z tego normalnego kompa.
Nazwa płyty głównej?
@sakler :
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& … +5.02.1750
i z sekcji Komputer -> Podsumowanie tak jak to widać w opisie po kliknięciu na screena
wrzuć screena ze swojego komputera na jakiś serwer a na forum podaj link lub miniaturkę.
@sakler : odinstaluj tego EVERESTA ponieważ wykrył ,zero" potrzebnych danych.
/ płyta główna, karta dżwiękowa /.
Zainstaluj najnowszą wersję AIDA32 : http://www.programosy.pl/program,aida32.html
Spisz jaką masz płytę główną oraz kartę dżwiękową.
Najlepiej będzie jak wrzucisz screena Komputer -> Podsumowanie.
Powtarzam że screeny wrzucasz na inny serwer np. fotosik, wrzuta, otofotki itp. itd. a na forum podajesz tylko link lub miniaturkę.
To samo co na everescie- nie wykrywa
/ podaj screena z AIDY /.
Oprócz tego są jeszcze inne programy.
Zrestartuj komputer i sprawdż ponownie.
Co innego jakbym miał Twój komputer przed sobą a co innego na odległość.
Bez dokładnych danych mogę się dużo pomylić i zepsuć Twój komputer pomimo tego że staram się Tobie pomóć z całego serca.
Sprawdzałem 3 razy jest dokladnie to samo co na everescie, co do literki to samo. Po restarcie kompa dalej to samo jest.
Prosze o pomoc
mam problem chodzi o kod błędu 88780078
Płyta gł: MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Karta dziwiekowa: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2]
Zainstaluj AIDĘ32 co wcześniej pisałem i podaj screeena to może będę choć trochę mądrzejszy.
Najlepiej będzie jak założysz temat.
Witam! Mam ten sam problem z directsound drivers…
Liczę na pomoc
Płyta główna: Abit KN9S- AMD Hammer
Karta dźwiękowa: RealtekALC883 nVIDIA nForce 550 (MCP55)
Jakieś jeszcze informację trzeba?
Liczę na SZYBKĄ pomoc. Z góry THX
http://speak.wrzuta.pl/plik/a7NaiYCwiTf … rosoft_bus
Jest w Zip-ie i po wypakowaniu wchodzimy w MSHDQFE -> Win2K_XP - klikamy dwa razy na ASetup ,
czekamy do pełnej instalacji a następnie restartujemy komputer.
Lub w tym samym folderze wchodzimy do następnego folderu pl - klikamy dwa razy na Install
oraz na kb835221 - restartujemy komputer.
/ po instalacji restart komputera /.
4.Sprawdż w Menedżerze urządzeń czy nie ma żółtych wykrzykników lub znaków zapytania, jeżeli są to w tym miejscu PPM / prawym przyciskiem myszki /- Aktualizuj sterownik…
/ masz płytkę ze sterownikami to najpierw włóż ją do napędu CD .
Poprzednie sterowniki od karty dżwiękowej trzeba najpierw odinstalować i przeczyścić komputer np. CCleanerem :
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& … +v2.19.901
U góry po lewej ,Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
póżniej ,Rejestr" Skanuj by znależć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
/ podczas instalacji odchacz ,Automatyczną aktualizację CCleaner" oraz ,Dodaj pasek narzędziowy Yahoo" /.
@kowal1528 : jeżeli masz system Windows XP to wszystko dokładnie j/w podałem.
witam, u mnie ten sam problem.
u mnie wygląda to tak :
z góry dziękuję za pomoc.
Ma ten sam problem.
Płyta głowna: ASRock K7VT4A+ (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Karta dzwiekowa: VIA AC’97 Enhanced Audio Controller
Nie działa przy instalowaniu Realteka wychodzi błąd że nie mozna zainstalowac realtek HD audio