Witam.
Moja Nokia E52 została zablokowana. Zablokowana przeze mnie. Założyłem hasło, zapomniałem je, a teraz nie wiem, jak je zdjąć. Czy ktoś może zna rozwiązanie na pwy problem? (Telefon prosi o hasło już przy samym uruchamieniu).
Problem opisany w formie bajki hehe
UWAGA! ŻENADA
Dawno, dawno temu, na pewną Nokię E52 założono klątwę [kod blokady]. Niestety, czarnoksiężnik [użytkownik], zapomniał, jak ową klątwę [kod blokady] zdjąć. Czarnoksiężnik [użytkownik], nie był zadowolony ze swojego czynu, próbował różnych sposobów, próbował różnych zaklęć [kombinacji], nic nie działało. Zdesperowany, wyruszył w daleką podróż na drugi koniec świata, do doświadczonej cywilizacji, po porady. Ciąg dalszy nastąpi…
Ło, poczułem się jak Andersen…
Tak, tam był Symbian. Nie wiem, pobieram właśnie firmware do niej. Czy Phoenix Dead Flashing byłby skuteczny? (Telefon włącza się, tylko na bootscreenie się pojawia komunikat o hasło).
Jakiś FastBoot tam istnieje?? Przy Symianie nie grzebałem, więc nie wiem, ale Androida się tak wgrywa. Może ktoś inny, bardziej obeznany z Symianem pomoże.
Nie ma tam czasem jakiejś kombinacji klawiszy dla Recovery, że z jego poziomu zresetujesz soft?
Współczuję OP. Sam kiedyś ustawiłem na jakimś starym gruzie hasło, które po czasie zapomniałem.