Hej,
U mnie działa, ale błędnie działające przypadki to być może posty z IPB, gdzie używano znacznika spoiler.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
U mnie działa, ale błędnie działające przypadki to być może posty z IPB, gdzie używano znacznika spoiler.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dlaczego istnieje możliwość “nabicia” sobie statystyk za polubienia czy rozwiązane tematy dzięki prywatnym wiadomościom?
edit.
Dodam coś jeszcze śmieszniejszego. Mogę wysyłać wiadomości prywatne do samego siebie i oznaczać jako rozwiązania tematu, a statystyka w profilu mi rośnie
W godzinę zrobię się ekspertem z pierdyliardem rozwiązanych tematów
Porażka!
dane techniczne można by ukryć i zostawić samą ikonę kopertki, albo dodać zamiast nich coś typu jak „wysłane z Tapatalk” jako ‘stopka’ posta.
Jakby to jeszcze oskryptować to specjalista pełną gębą
Nie da się wreszcie “zrobić”, aby na forum otrzymywać powiadomienie o odpowiedzi na swój komentarz na portalu…a może jest już takie triko, a Ja nie umiem ?
Pewnie jeszcze nie ma, bo dość rozdzieliło się to.
W jakich okolicznościach to się wyświetla?
Zapewne @Radek68 najpierw wykonał jakaś akcje wynikającą z bycia moderatorem a dopiero później kliknął “potwierdź flagę” (miałem tak nie raz…)
Zgadłem? @Radek68
Było inaczej, choć Twój trop (@darek719) nie jest zły.
Była flaga, sprawdzam czego dotyczy, widzę - zasadna. Potwierdzam i… to jest efekt.
A wynika to z tego, że tą samą flagą zajmuje się jeszcze ktoś inny, kto potwierdził ją kilka sekund wcześniej.
Stąd tez była moja propozycja/pytanie, czy tu nie można wprowadzić informacji (jaka była na poprzednim forum), że zgłoszenie jest w trakcie przeglądu. Znacznie ułatwiłoby to pracę.
Nie wiem czy było zgłaszane ale spoilery, nie chcą chować się czasem i są jakby otwarte. Najprawdopodobniej to jakoś nowe linie powodują (a właściwie ich brak).
Ciężko dodać działający przykład. Opisowo to powiem tak że trzeba odzielić z góry i z dołu najlepiej 2 enterami lub poziomymi liniami.
Szerokość pola, czy wielkość czcionek?
Przy powiększeniu strony forum 110%, a minimalny rozmiar czcionek w Firefoxie 133% i nawet wpół ślepy widzi:
Co się dzieje z interpunkcją przy pisaniu postów?
W lewym polu tekstowym daję pauzę, spację i zaczynam tekst. W prawym pojawia się czarna kropa.
W czacie dokładnie dałem pauzę, spację, napisałem zdanie i enter. Wyrzuciło w kosmos pauzę.
Ten edytor jest strasznie skopany, już nieraz sam formatował mi tekst tak jak on chciał, a nie tak jak ja chcę. Dodaje numerki, kropki i co tam jeszcze przychodzi mu do głowy.
Tu np. numeruje jak mu wygodniej:
Widać z automatu traktuje to jako część listy, gdy nie znajduje pkt 1., to robi go sobie z dowolnego innego wiersza co się zaczyna cyfrą/liczbą + kropką + spacją.
Teoretycznie lepiej nie robić enterów i w przypadku grafik dać np. 5 px marginesu - minus szare tło posta.
Jeśli dasz rzeczywiście pauzę, a nie dywiz, to nie zamienia jej na kropkę. Przykład:
– Jakiś tekst – powiedział ktośtam.
Pokazałeś myślnik, półpauzę. Ale u mnie nie ma klawiatury numerycznej, tylko klawisz z - i _ a to oznacza dywiz, albo krótka pauza.
— Jakiś tekst i o co biega?
Tu w temacie teraz błąd nie występuje z kropą.
Na czacie znika ten krotki myślnik ze spacją na początku zdania.
Próbowałeś w ten sposób wpisać?
- Dalszy tekst
Jak nie chcesz, żeby formatowało to rozpocznij pisanie od ` (razy 2)