Widzę że pojawiła się ikonka wiadomości i nowe emotikony a przy wstawianiu z klawiatury pojawia się teraz lista z emotikonami do wyboru
Potwierdzam. Przed chwilą szukałem emotikony na czacie, a czat w tym czasie, zamknął się, więc i to co napisałem, zostało skasowane. Nie lepiej zmienić forum, na jeszcze coś innego, co by nie powodowało problemów?
U mnie chodzi
Musisz na czacie przełączyć się na inną zakładkę emotek, żeby odtworzyć ten błąd.
Pozwolę sobie skopiować swoją wiadomość z czata;
jeśli chodzi Ci o znikanie czata, w trakcie przeszukiwania emotikony,włącz emotikony i naciśnij przycisk strzałkę w prawo, jakbyś stronę z emotikonami przeskakiwał.
Tak jest od dawna. Ja pierwszy raz na to zwróciłem uwagę przy akcji ze skórkami, ale może występowało wcześniej.
Może aktywujesz ukrytą opcję zaloguj anonimowo jak to było w IP.Board.
Przydałby się odnośnik do portalu na forum.
Wystarczy sobie zrobić scroll na samą górę / kliknąć home NEWSY lub pracować na 2 zakładach.
NEWSY to odnośnik do głównej DP, a nie do przycisku NEWSY na belce portalu.
Chodziło mi o to żeby był odnośnik do portalu na forum na górnej belce lub na dole strony np. przycisk.
U mnie tego nie ma ale na początku było jak weszło nowe forum a potem znikło.
Sprawdzałeś na stronie głównej forum scrolując na samą górę?
Tak i nie ma ale tak jak mówiłem wcześniej (było już nowe forum) miałem to ale po jakimś czasie już tego nie było.
Wygląd belki zależy od rozmiaru czcionek i powiększenia strony. (Chodzi o te przyciski). To mankament, że ślepaki mają ograniczenia na tym forum.