A ja mam inne skojarzenie … Gamikaze
A warto na ten Blog zaglądać by naprzykład zobaczyć cos co sie już dawno widziało?
Spójrz.
A potem tu. Rok wcześniej.
Tester testerowi nierówny.
Lord ma na imię Janusz a nie jak pan na „coś później”: Mateo.
Być może się nie znają i stopień pokrewieństwa wynosi około kuzna 96 stopnia (niby krewny w okolicach 4 wieku naszej ery).
Nie zawsze na testy otrzymuje się sprzęt premierowy. Czasami opisuję sprzęty kilkuletnie. Poza tym równie dobrze mogę Ci podlinkować jakiś mój premierowy materiał i „wpis po czasie” na WhatNext, ale chyba nie takie jest założenie
Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi.
„Ale to już było…”.
Po co powtarzać.
Wyobraż sobie „fachowcu” że Mouse Acceleration nie ma nic wspólnego z przyśpieszeniem ziemskim i jego jednostką jest „g”. Od 1 wzwyż. Np. 50 g.
W systemie Windows to sie nazywa Pointer Precision.
A tak łopatologicznie to maksymalną szybkość, z jaką możesz zwiększyć prędkość myszy, zachowując przy tym doskonałe śledzenie.
to kto moderuje teraz?
Tymczasowo ja, docelowo zostanie do tego wyznaczona inna osoba, jesteśmy w trakcie wprowadzania zmian w tym zakresie.
Update: informacja o liczbie komentarzy przy wpisach na liście zostanie wkrótce przywrócona w nieklikalnej formie.
O nie… Już sie boję
Według mnie dla blogera jest dużo bardziej przydatna wiedza o liczbie wyświetleń danego wpisu.
Być może siła poszła w promowanie bloga w wiadomościach Google:
Opcjonalnie to tylko czkawka po wyróżnieniu na głównej i blogi tam nie będą regularnie wskakiwać dla konkurencji.
@AnTar Będzie możliwość edytowania swojego komentarza ? Czy będzie jakieś powiadomienie o tym, że ktoś skomentował mój komentarz ? Bo tak to straszna lipa jest z tymi komentarzami.
Cytując klasyka - kieruj to pytanie do moderacji WP, gdyż to ona się zajmuje komentarzami na DP
Są na to iluzoryczne szanse. No chyba, żeby wrócono do tego, co było przed „lepszą zmianą”
Nie ma takiego mechanizmu, jak promowanie tekstów w Discoverze Google’a (pomijając Showcase’a, z którego nie korzystamy). Blogi z DP wpadały w Discovera „od zawsze”, to nie jest pierwszy i z pewnością nie ostatni przypadek. Jeśli coś się dobrze klika, to Google to zauważa i promuje. Redakcja nie jest w stanie w to żaden sposób ingerować
@o.zio to już tak zawsze będzie na blogu, czy znowu jakieś roboty na drodze?
Wrzucenie obrazka poniżej 5 MB, różne rozszerzenia od jpg po png, 1 MB, 2 MB, 3 MB, nie ma znaczenia.
Od sześciu dni jest profesjonalny test Edge 30 Neo na purepc. Warto się z nim zapoznać.
Nie znalazłem tam twojego komentarza, więc po co mi to podsyłasz?