Nowy iPhone? co wy na to?

no ja rozumiem, sam próbowałem cyknąć fotki na koncercie w nocy no ale nie dało rady a dioda na nic by się zdała :stuck_out_tongue: a z resztą w pubie czy w restauracji w nocy wyłączają światła? bo jakoś nie zauważyłem :stuck_out_tongue: jeśli chodzi o imprez to rozumiem ale na imprezie łatwo stracić telefon (zostać okradzionym albo wypadnie)

a skąd wiesz że w nocy śpię? i że siedzę w domu w nocy? :stuck_out_tongue: no właśnie… a z resztą jak próbowałem zrobić fotkę o 23:00 na dworze (były latarnie więc kompletnie ciemno nie było) moim C902 to nawet z flashem i trybem nocny było G widać :stuck_out_tongue: dlatego robienie w nocy fotek to głupota bo i tak nic nie widać :stuck_out_tongue:

Bo focić trzeba umieć :slight_smile:

To nie wiesz, że flash musi mieć się od czego odbić, żeby jako tako wyszło?

To zależy od lokalu, ale nie o tym temat.

Nowy iphone ma mieć podobno jabłko podświetlane na tylnej obudowie wyłączalne.

Może to jabłko będzie jednocześnie dużym ksenonem :stuck_out_tongue:

to jabłko raczej ksenonowe nie będzie, prędzej diody (skoro OLED nie wymaga podświetlenia diód to mogą je władować do jabłka :smiley: )

a waszym cena przekroczy 300 $ kolega na poczatku tematu pisac wlasnie 300 $ ale skąd on ma takie info :x

Z internetu :smiley:

Ja gdzieś o tym czytałem na GSMArena

199 i 299 dolców to cena w abonamencie AT&T na 2 lata :smiley:

Jak będzie gdziekolwiek w pre paidzie to za większą wersję 32GB będzie pewnie 699 dolców za 16GB 599USD lub po 100 usd mniej, zalezy od apple i kraju gdzie bedzie.

w PL w ispocie szczegolnie gdzie ceny są z kosmosu większa wersja pewnie ze 4k bedzie kosztowała…

A od kiedy można kupić iPhona w iSpocie ?

Chyba w Polsce Era i Orange mają go na wyłączność ?

I pytam się - czy nowy iPhone będzie miał jakiegoś zooma ?

Prawie od początku jak wszedł do Polski. w ispocie są z ery iphony.

http://sklep.ispot.com.pl/cgi-bin/WebOb … id=1000493

ale z taką cena to mogą się wypchać…

3200 zł za 16GB… ja swojego kupilem za nieco ponad 1100 nowke… ciekawi mnie co za łosie kupią iphona w ispocie.

nowy pewnie będzie więc po min 4k zł na początku

nowy iphone zooma optycznego miał nie będzie, a cyfrowy zoom jest g… wart. mozesz go mieć i w obecnych iphonach - aplikacja camera zoom zapewnia 4x zoom cyfrowy

A gdzieś można kupić tanio iPhone’a ?

jak dla mnie iph bedzie zawsze tylko gadżetem - drogą zabawką - wole inne nie aż tak marketingowo udane ale za to lepsze jakosciowo produkty

lepsze jakościowo?? pod względem jakości wykonania znajdź mi coś lepszego niz iphone?

Czemu gadżetem ?

Jest wiele ciekawych aplikacji i gier na to, ponadto jest dobrze wykonany i zawiera wiele nowych technologii…

Zgadza się - dla Ciebie taki właśnie bedzie bo nigdy go miał nie będziesz, a znasz go tylko z youtube’a chyba.

okej chłopaki :smiley: czyli jak bym na wakacje leciał do USA to mam szanse na iPhona do 2000zł ? :smiley:

Chyba tak, a co lecisz??? Bo ja też… :stuck_out_tongue:

To mniej więcej 700 dolców, spokojnie powinno się na ebay dostać w USA za taką kwotę.

zbierasz zamówienia? :smiley:

Też planuję go kupić, ale chyba będę kupywać w BestBuy’u :stuck_out_tongue:

Nie mówi się “kupywać”, tylko “kupować”. Szanuj polski język… Nawet jeżeli popełniasz literówki lub błędy, to chociaż je poprawiaj…

A teraz do rzeczy:

Ciekawe, czy będzie w nim akcelerometr, bo czasami przydałby się w menu, czy w odtwarzaczu…

logiczne że będzie… w starszych był, nawet w iPodzie Nano 4G jest, to nie będzie w nowym iPhone?

w menu nie będzie chyba działał ale w odtwarzaczu tak, do cover flow