W menu telewizora, w zakładce ekran?
Chyba też na dole pilota masz do tego guzik.
Na stronie producenta jest instrukcja obsługi jeśli zgubiłeś papierową.
Podałem ci precyzyjnie, w którym miejscu w instrukcji masz podany sposób włączenia ustawień automatycznych i podałem nawet link do tej instrukcji. Czego ty jeszcze oczekujesz? Nie pojadę do kolegi i mu tych przycisków na obudowie monitora nie wcisnę.
Swoją drogą. Informację jak rozwiązać ten problem też znalazłem w instrukcji obsługi na stronie 33 bo alfą i omegą nie jestem.
Ekran komputera PC nie jest prawidłowo wyśrodkowany lub ma nieprawidłowy rozmiar
Użyj funkcji “Autom. ustawianie”
Z każdym dniem bardziej tracę wiarę w ludzkość, ale masz i to z instrukcji…
Ja wczoraj ściągnąłem sobie tą instrukcje z ciekawości i wysłałem koledze takiego screena bo się bałem że nie ogarnie jak sie dobrać do tej instrukcji. Obsługa winrara/7zipa + Adobe readera to mogło być za dużo.Na razie nie dzwonił i nie pisał więc nie wiem co i jak ale wydaje mi sie że raczej by mi się pochwalił że problem naprawił.Czy znalazła by się dobra dusza która znalazła by mi sterowniki do tego monitora wczoraj znalazłem tylko sterowniki pod win 7 32/64 Teoretycznie powinny działać pod 10 Ale może ktoś znajdzie sterowniki typowo pod 10
Nie ma czegoś takiego jak sterowniki do monitora. Może być ewentualnie profil kolorów kiedy monitor wykorzystywany jest w grafice komputerowej, przygotowaniu materiałów do druku etc.
Ja jestem z pod torunia kolega mieszka w Gdyni niema opcji żeby do niego podszedł i sam zobaczył. Opieram sie na tym co mi mówi i wysyła.
Tak naprawde to dla mnie najlepiej by było jakby kupił jakiś współczesny monitor bez tunera tv i prawdpodobnie to by rozwiązało te problemy. Jest w tym rozumowaniu pewne Ale To są koszty a za nowy komputer zapłacił jak na niego sporo więc troche brak kasy. W dodatku wczoraj mnie rozbroił 1 pytaniem.
Jak zrobić myślnik na klawiaturze? To mnie rozbroiło.