no to już wiecie kiedy nowy Vortal ujrzy światło dzienne zadowoleni?
zadowoleni… już niedługo… mam takie pytanie…bo w urodzinowym newsie była mowa o zamknietych beta testach - to tylko dla zlotowiczów będzie?? bo bym sobie chętnie potestował…
Ja też , lubię testować bety (poza tymi co ingerują głęboko w system, ale strona nie ingeruje w system ).
zomo_prl ,
w.g. mnie to bez sensu można walnąć gafę nie przeczytawszy wszystkich
Nowy layout już niebawem, na portalu będzie można się logować i dlatego mam propozycje odnośnie komentarzy… żeby nowe komentarze (nieprzeczytane) były w jakiś sposób zaznaczone, tak jak jest to na wykop.pl
tylko to ma być dla tych co “zapamiętują” ile było komentarzy przy ost. wizycie, ja się do nich zaliczam
ewentualnie mogłobybyć tak:
też byoby dobrze…
ja mam tylko nadzieje że vortal nadal będzie na pelbym ekranie przy wysokich rozdzielczościach .
Pamiętam, że na zlocie mówiono coć o “góra miesiącu”… ot, słowność…
Wiesz, rożnie się w życiu los układa. Nie zawsze plany uda się zrealizować w zaplanowanym terminie
Zamknięte testy nowych “dobrychprogramów” już rozpoczęte?
Pytam się z ciekawości
Nie wiem czy było proponowane ale napisze
Przydało by się większe okienko do wpisania komentarza, bo w takim małym okienku źle się pisze/edytuje tekst
Vanshei ,
Myślę, że spodoba się opcja zastosowana w naszym projekcie
… znacie już datę “wdrożenia”
No właśnie. Dajcie w końcu jakieś konkrety. Kiedy wersja finalna? A kiedy chociaż te zamknięte testy?
Pewnie automatycznie rozciągane za pomocą AJAXu, prawda?
Skąd ma być wiadomo kiedy zostaną zamknięte, skoro się jeszcze nawet nie rozpoczęły ??
:?
no cóż, ja mam spore oczekiwania, zobaczymy jak będzie;)
Miał na myśli rozpoczęcie ;].
Więc chyba nie
P.S. Dużo tu trochę stron, nie chce mi się wszystkich przeglądać, był już gdzieś jakiś zrzut jak to będzie wyglądać?
Był jakieś dwa lata temu :P. No, przesadziłem. Była o tym mowa podczas I zlotu.
No mam taką nadzieję i nie ukrywam że czekam z niecierpliwością na Wasz nowy “wytwór”