NOWY LAYOUT DP - Co dwie głowy-to nie jedna!

no to już wiecie kiedy nowy Vortal ujrzy światło dzienne :stuck_out_tongue: zadowoleni? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

zadowoleni… :wink: już niedługo… mam takie pytanie…bo w urodzinowym newsie była mowa o zamknietych beta testach - to tylko dla zlotowiczów będzie?? bo bym sobie chętnie potestował…

Ja też :wink: , lubię testować bety (poza tymi co ingerują głęboko w system, ale strona nie ingeruje w system :stuck_out_tongue: ).

zomo_prl ,

w.g. mnie to bez sensu można walnąć gafę nie przeczytawszy wszystkich :wink:

Nowy layout już niebawem, na portalu będzie można się logować i dlatego mam propozycje odnośnie komentarzy… żeby nowe komentarze (nieprzeczytane) były w jakiś sposób zaznaczone, tak jak jest to na wykop.pl :wink:

tylko to ma być dla tych co “zapamiętują” ile było komentarzy przy ost. wizycie, ja się do nich zaliczam

ewentualnie mogłobybyć tak:

też byoby dobrze…

ja mam tylko nadzieje że vortal nadal będzie na pelbym ekranie przy wysokich rozdzielczościach .

Pamiętam, że na zlocie mówiono coć o “góra miesiącu”… ot, słowność…

Wiesz, rożnie się w życiu los układa. Nie zawsze plany uda się zrealizować w zaplanowanym terminie :slight_smile:

Zamknięte testy nowych “dobrychprogramów” już rozpoczęte?

Pytam się z ciekawości :slight_smile:

Nie wiem czy było proponowane ale napisze :slight_smile:

Przydało by się większe okienko do wpisania komentarza, bo w takim małym okienku źle się pisze/edytuje tekst :slight_smile:

Vanshei ,

Myślę, że spodoba się opcja zastosowana w naszym projekcie :wink:

… znacie już datę “wdrożenia” :smiley:

No właśnie. Dajcie w końcu jakieś konkrety. Kiedy wersja finalna? A kiedy chociaż te zamknięte testy?

Pewnie automatycznie rozciągane za pomocą AJAXu, prawda?

Skąd ma być wiadomo kiedy zostaną zamknięte, skoro się jeszcze nawet nie rozpoczęły ??

:?

no cóż, ja mam spore oczekiwania, zobaczymy jak będzie;)

Miał na myśli rozpoczęcie ;].

Więc chyba nie :stuck_out_tongue:

P.S. Dużo tu trochę stron, nie chce mi się wszystkich przeglądać, był już gdzieś jakiś zrzut jak to będzie wyglądać?

Był jakieś dwa lata temu :P. No, przesadziłem. Była o tym mowa podczas I zlotu.

No mam taką nadzieję i nie ukrywam że czekam z niecierpliwością na Wasz nowy “wytwór” :smiley: :wink: